Primarul Robu nu mai vrea să vadă mașini în Complexul Studențesc: „Va...

Primarul Robu nu mai vrea să vadă mașini în Complexul Studențesc: „Va trebui să vină ziua în care zona să fie pietonală”

5
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc timisoara

Nicolae Robu vrea ca în zona Complexului Studențesc să nu se mai poată circula cu mașina, la fel cum se întâmplă în centrul istoric al Timișoarei. Însă va mai dura ceva timp până când se va întâmpla acest lucru, pentru că Primăria Timișoara nu a reușit încă să găsească o locație în care să realizeze o parcare cu mai multe etaje, unde oamenii care locuiesc în zonă să-și poată lăsa mașinile.

„Eu am vrut să construim o parcare multinivel în apropierea Complexului Studențesc, acolo unde există o parcare lângă Sala Olimpia.


Din păcate, este spațiu verde în scripte, deși în realitate acolo nu e chiar spațiu verde, și nu ne putem atinge. Nu avem o suprafață suficient de mare pentru a ridica o parcare multinivel. Dacă aș fi putut face asta, atunci vă garantez că acolo erau parcate mașinile studenților, iar tot Complexul Studențesc ar fi devenit pietonal. Sigur, cu accesul celor care au activități economice acolo, pentru aprovizionare, așa cum se întâmplă în centrul istoric. Va trebui să vină ziua în care Complexul Studențesc să fie pietonal, pentru ca studenții să se simtă foarte bine acolo, în siguranță și, totodată, evident să aibă și unde să-și parcheze mașinile. Dar când vorbesc de o parcare multinivel, am în vedere și locatarii din zonă, care nici ei nu au suficiente locuri de parcare”, a declarat Nicolae Robu în timpul unei „audiențe online” pe care a organizat-o pe pagina sa de Facebook.

Primarul Timișoarei a mai precizat că în acest moment se caută soluții alternative cu scopul de a realiza o parcare supraetajată în zona Complexului Studențesc. „Căutăm soluții alternative, este o soluție alternativă, dar nu o pot enunța, pentru că nu știu dacă ea se va dovedi funcțională”, a adăugat Nicolae Robu.

5 COMENTARII

 1. Azi pe Robu, primarul emerit al Timișoarei care are grijă de spațiu verde??????
  Dar domnule doctore, profesor, primar și oare ce mai ești?????…..,,,, de Horticola, de 30 ha de spațiu verde, un plămân verde din Timișoara nu te a interesat, acolo ai semnat deoarece știai că Nasleu omul tău, mâna ta dreaptă și omul mafiei trebuia să își facă casă acolo să doarmă la aer curat.
  Ai nenorocit și ai semnat acte, ai făcut lobi în ședințele cu cetățenii pt acești moștenitori falși și investitori strategici ai Timișoarei?????
  Omul tău, mâna ta dreaptă cu care îți petreci vacantele în Miami și în alte locuri scumpe trebuia să doarmă în aer curat????
  Domnule primar de ce nu răspundeți pt aceste fapte????
  De ce DNA nu se uita, nu sesizează cu brățări pe cei din PNL,,,,??????……,,,,,,,, pentru că trăim într-o Românie normală??????
  Cătușele sunt pt noi restul iar cei din PNL au imunitate la ele???????
  DNA să vă fie rușine deoarece nu luați nici o atitudine în legătură cu Horticola și îl lăsați pe acest primar în libertate.
  Nu vreți să vedeți mafia, lumea interlopă din primărie și de la mediu?????

 2. Nu esti capabil sa faci o parcare etajata. Macar una. Ai distrus tot orasul. Te tot lauzi ca ai daramat garaje si ai facut parcari in locul lor. Cea mai mare parte sunt in Soarelui. In rest ? Pe ce lume traiesti.
  Ai scos masinile de pe Calea Girocului, eliberand prima banda si nu se mai poate iesi din cartier dimineata. E haos total acolo. In spatele blocurilor sunt masini peste tot. De ce nu te intereseaza ca sunt parcate pe spatiul verde, daca tot esti asa de preocupat de subiect. Dar cui ii pasa.
  Atat timp cat esti inconjurat de persoane cu telefoane celulare cu butoane despre ce mai vorbim.

 3. Robu a distrus atât de multe spatii și zone verzi (între blocuri, între trotuare și drum, benzinăria prietenului pe Lugojului, Horticultura 30 ha) încât e foarte penal și acum vrea să dreagă busuiocul. Se dă corect că nu se poate atinge după ce a făcut praf zonele verzi și copacii din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.