Primarul Robu: Nu se închid frizeriile, saloanele de coafură, cosmetică și înfrumusețare

Primarul Robu: Nu se închid frizeriile, saloanele de coafură, cosmetică și înfrumusețare

2
DISTRIBUIȚI

frizerie

Nicolae Robu a ținut să-i liniștească pe timișoreni, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că după ce președintele Iohannis a decretat stare de urgență pentru o perioadă de 30 de zile în România, nu se vor închide frizeriile, saloanele de coafură, cele de cosmetică și de înfrumusețare din oraș. Edilul-șef a folosit din nou unul dintre cuvintele sale inventate preferate.

„Foarte important, pentru înlăturarea malînțelegerilor! Singurele măsuri luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în cele două ședințe ale sale – din 13.03.2020 și 16.03.2020 – sunt cele anunțate de mine pe Facebook, numerotate de la a) până la s).


Printre ele nu se află și închiderea frizeriilor, saloanelor de coafură / cosmetică / înfrumusețare. Deci, acestea nu se închid”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Nicolae Robu a precizat că nu-și dorește să facă nicio restricționare, pentru că aceasta are un impact negativ, dar că este nevoit.

„Rog a se înțelege cu deschidere, cu responsabilitate, cu grijă și față de semeni, nu numai față de propria ființă și într-o privire pe termen mai lung, nu numai prin prisma momentului: eu nu-mi doresc să restricționez nimic, chiar îmi repugnă să o fac! Dar, ca om responsabil, acolo unde consider că există pericole, trebuie să intervin, chiar dacă o fac cu o puternică strângere de inimă! Fac tot posibilul să nu se ajungă la excese de prudență, pentru că orice restricționare are și un impact negativ, câteodată chiar un puternic impact negativ – sper că e evident pentru oricine, inclusiv pentru cei ce pun presiune, fiind panicați (să fiu înțeles corect: nu vorbesc peiorativ la adresa lor, eu îi stimez și pe ei deopotrivă, nu e vina lor că sunt «mai slabi de înger» și în vremuri grele se panichează). Așadar, stimați timișoreni, încă o dată: calm, fără panică, dar precaut! Și va fi bine”, a precizat Nicolae Robu.

Vă reamintim că ultimele măsuri luate de Primăria Timișoara se referă la închiderea sălilor de sport de întreținere, sistarea cursurilor de orice fel și a activităților în grup de yoga, închiderea sălilor de jocuri electronice și s-a impus ca în restaurante, baruri și terase distanța dintre mese să fie de cel puțin doi metri.

2 COMENTARII

  1. Chiar așa ? Cum se poate să tunzi de la distanța de 2m…? Dacă stăm la ușa magazinului trebuie să păstrăm o anumită distanță nu? Noi frizerii și coafezele stăm la jumătate de metru față de client , care poate strănuta, tuși, etc. La troleibuz nu se mai urcă pe ușa de lângă șofer dar eu pot să stau cu clienta în față, nu? Și o mai și ating pe piele . Dacă eu iau virusul, sunt asimtomatică, apoi îl dau mai departe la un cartier , e ok? Am văzut cum un copil a luat virusul de la un autograf . … Chiar atâta nepăsare să existe pentru noi? Vă mulțumim , domnule primar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.