Primăvara începe cu vreme de toamnă în toată țara. Săptămână cu ploi...

Primăvara începe cu vreme de toamnă în toată țara. Săptămână cu ploi abundente și vânt puternic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1509350718">

ploi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare în care avertizează că până joi dimineață va ploua și se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla la munte cu 80 – 90 km/h.

Începând de marți de la ora 18.00 până joi la ora 6.00, la început în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în cele centrale, temporar va ploua și, îndeosebi prin acumulare în zonele deluroase și montane, cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și pe arii restrânse 30…35 l/mp.

Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice.

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze ce vor depăși 50…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h.

Intensificări temporare ale vântului vor fi pe parcursul zilei de marți (3 martie) în regiunile vestice și la munte, iar miercuri (4 martie) și în cele estice și sud-estice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.