Primul modul de izolare a suspecților de coronavirus, achiziționat de CJ Timiș,...

Primul modul de izolare a suspecților de coronavirus, achiziționat de CJ Timiș, montat în apropierea Aeroportului Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș anunță că s-a reușit montarea primului modul de izolare pe care instituția l-a cumpărat cu scopul cazării suspecților de coronavirus.

Potrivit șefului CJ Timiș, Călin Dobra, este vorba de un modul dublu care a fost amplasat, ieri, în apropierea Aeroportului Timișoara.

„Are patru paturi, este dotat cu aer condiționat, chicinetă și toalete și a fost montat cu ajutorul Primăriei Ghiroda și cu sprijinul ISU Timiș.


În total, cinci astfel de containere au fost cumpărate de Consiliul Județean, iar celelalte ajung aici săptămâna viitoare”, a declarat Călin Dobra.

Măsuri de prevenție Covid-19 | Primul modul de izolare a fost montatModulul dublu în care vor fi cazați suspecții de coronavirus a fost amplasat astăzi în apropierea Aeroportului Timișoara. Are 4 paturi, este dotat cu aer condiționat, chicinetă și toalete și a fost montat cu ajutorul Primăriei Ghiroda și cu sprijinul ISU Timiș. În total, 5 astfel de containere au fost cumpărate de Consiliul Județean, iar celelalte ajung aici săptămâna viitoare.

Publicată de Călin Dobra pe Joi, 19 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.