PSD Timiș vrea să-l susțină pe Adrian Orza pentru funcția de primar...

PSD Timiș vrea să-l susțină pe Adrian Orza pentru funcția de primar al Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

adrian orza pressalert live

PSD Timiș nu a reușit să găsească niciun candidat din interiorul partidului care să intre în cursa pentru Primăria Timișoara. Astfel, astăzi, PSD Timiș a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă intitulat „Dincolo de orgolii și mize politice, Timișoara ca prioritate”, că Biroul Politic Județean a decis să-l mandateze pe Alfred Simonis, președintele organizației județene, „să poarte o discuție de principiu cu Adrian Orza, singurul candidat pentru Primăria Timișoara care are experiență de lucru în administrația publică locală”.

”Administrarea unui oraș trebuie făcută de și cu oameni competenți.


Adrian Orza știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș. Deocamdată este la nivel de intenție, în măsură să deschidem drumul unor discuții concrete despre posibilitatea să-l susținem în aceste alegeri pentru funcția de primar al Timișoarei. Dincolo de orgolii și mize politice, considerăm că Timișoara trebuie să aibă prioritate”, a declarat Alfred Simonis.

De asemenea, PSD Timiș mai arată, în comunicatul de presă, că Timișoara ar avea nevoie ca în locul lui Nicolae Robu să fie ales un profesionist, pentru ca să nu mai asistăm la o ”degradare constantă a imaginii” orașului.

”Timișoara are neșansa ca de opt ani să fie condusă de un primar care și-a construit toată strategia administrării orașului pe interese, circ, haos, demagogie, lipsă totală de respect pentru cetățean. În repetate rânduri am sancționat derapajele, deseori am reacționat, dar acum este momentul să mergem la un alt nivel. Nu mai putem asista la degradarea constantă a imaginii Timișoarei, nu mai putem accepta ca cetățeanul să fie ignorat și tratat cu dispreț. Pentru a obține rezultatul dorit, pentru ca Timișoara să-și revendice șansa de a performa, actualul primar trebuie schimbat iar în locul lui să fie ales un profesionist, un om dedicat, o persoană care să înțeleagă administrația, nu să o trateze după bunul plac”, a transmis PSD Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Serios? Un profesionist? Un om dedicat? S-a purificat Orza de cand nu mai e viceprimar? Ati uitat cand voi, pesedistii, cereati suspendarea lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.