Reduceri masive de personal la Societatea de Transport Public Timișoara. De mâine...

Reduceri masive de personal la Societatea de Transport Public Timișoara. De mâine începe operațiunea

1
DISTRIBUIȚI

bilet stpt

Societatea de Transport Public Timișoara a decis să ia măsuri radicale, având în vedere situația provocată de pandemia de coronavirus – cel puțin 30% dintre angajați vor fi trimiși în șomaj tehnic pe perioada situației de urgență.


Decizia a fost luată, vineri, de consiliul de administrație al STPT, având în vedere reducerea semnificativă a numărului de persoane transportate în ultimele săptămâni.

”Decizia consiliului de administrație este ca minim 30% din personalul societății, atât TESA, cât și șoferi și vatmani, va fi trimis în șomaj tehnic pe perioada situației de urgență. Nu mi-aș fi dorit să ajungem la o astfel de situație”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Nicu Bitea, directorul general al STPT.

Liberalul a respins informațiile că vor fi trimiși în șomaj tehnic cei cu alte idei politice, Bitea susținând că ”e total eronat. În STPT nu se face politică. Știu că sunt mulți angajați și multe idei politice. Mâine vom stabili și ulterior vom anunța o serie de criterii, extrem de clare, pentru cei care vor fi trimiși în șomaj tehnic”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.