Rezidenta doctoriței de la Institutul de Cardiologie, confirmată, de asemenea, cu COVID...

Rezidenta doctoriței de la Institutul de Cardiologie, confirmată, de asemenea, cu COVID 19. De ce ar putea fi afectat și Spitalul Județean din Reșița

1
DISTRIBUIȚI

Încă un cadru medical a fost confirmat în această seară cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Este vorba de o tânără, medic rezident al doctoriței de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, de asemenea confirmată cu coronavirus astăzi. Soțul medicului rezident a cărei infectare cu coronavirus a fost confirmată în această seară este de asemenea doctor, la secția ORL a Spitalului Județean din Reșița.

Vă reamintim că informația prezentată, astăzi, în exclusivitate de PRESSALERT.ro legată de primul caz a fost confirmată de Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, care a menționat că medicul a luat cel mai probabil virusul din comunitate, nefiind contact confirmat cu vreo persoană purtătoare sau venită din zonele de risc.

Mai mulți medici din vestul țării, din Lugoj și Deva, au fost confirmați cu virusul care provoacă boala COVID-19.

UPDATE Soțul rezidentei ne-a contactat și a negat informațiile confirmate de surse oficiale, susținând că ”într-adevăr soția mea are simptome, dar până în acest moment nu a fost testată.


Ne-au sunat cei de la DSP și au spus că vor veni să-i ia probe”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.