Campania Ripensiei dă rezultate: o sumă importantă a ajuns la Spitalul Victor...

Campania Ripensiei dă rezultate: o sumă importantă a ajuns la Spitalul Victor Babeş. Se pot face în continuare donaţii

0
DISTRIBUIȚI

Campania demarată de Ripensia Timişoara pentru sprijinirea personalului medical de la Spitalul Victor Babeş de la Pădurea Verde îşi arată primele beneficii. În cele cinci zile de donaţii s-au strâns 50.000 de lei. Suma a fost donată azi instituţiei din ţară cu cea mai mare rată de succes în lupta cu coronavirusul.

Roş-galbenii au început o campanie pentru a ajuta la dotarea Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeş Timişoara, unde e nevoie mare de echipamente medicale şi de protecţie, precum şi de igienă în lupta cu pandemia care a cuprins mai multe naţiuni ale lumii. 53 din cele 83 de cazuri de pacienţi vindecaţi de COVID-19 s-au înregistrat în această unitate spitalicească.

Pe lângă donaţiile oricărui doritor, sume importante au fost strânse şi de la cei care conduc clubul şi apropiaţii acestora.


„Ripi” anunţă totodată continuarea campaniei. Timişorenii şi nu numai pot contribui mai uşor în această perioadă de restricţii dacă folosesc direct cardul bancar. Diverse sume pot fi înregistrate şi la postarea de pe site-ul oficial al clubului.

„Mulţumim! Campania continuă! Cu ajutorul vostru și al Grupului de Sprijin pentru Rpensia, am reușit să strângem 50 000 lei, pe care astăzi, 25.03.2020, i-am donat spitalului Victor Babeș. Campania continuă! Nu uitați că puteți dona cu cardul (vezi mai jos). Orice sumă contează!!!”, se arată pe pagina oficială a clubului.

Donațiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD:
RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru LEI
pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098

Coronavirus protection. Concept of protection against influenza, Asian virus infection. Realistic abstract illustration on a dark background with a neon effect. Vector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.