Ripensia se alătură concret în lupta împotriva coronavirusului. Roş-galbenii îşi îndeamnă fanii...

Ripensia se alătură concret în lupta împotriva coronavirusului. Roş-galbenii îşi îndeamnă fanii să facă donaţii pentru Spitalul ”Victor Babeș”

0
DISTRIBUIȚI

Lumea sportului nu a rămas pasivă la criza cauzată de virusul COVID-19. Personalităţile cu conturi grase, dar şi mulţi fani de rând s-au mobilizat în lupta cu pandemia. Ripensia Timişoara nu a rămas nici ea simplu martor la ceea ce se întâmplă în jur şi a demarat o campanie de donaţii pentru ajutorarea personalului medical al Spitalului „Victor Babeş”.

„Ripi” a postat pe site-ul oficial modalităţile prin care oricine poate face donaţii. Scopul pe care îl urmăresc roş-galbenii prin această acţiune e ca doctorii de la spitalul de boli infecţioase să nu ducă lipsă de echipamentele necesare în această perioadă foarte grea.

„Ne alăturăm și noi, celor care luptă împotriva COVID-19 și susținem activitatea personalului medical de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara.

Pe fondul cresterii numărului de persoane diagnosticate cu Coronavirus, personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă pentru a se proteja și a trata cât mai mulți pacienți afectați de virusul COVID-19.

Dragii noștri, haideți să facem un efort comun sa-i ajutăm pe cei care ne salvează!

Cu ajutorul și implicarea voastră vom achiziționa materiale de care personalul medical are nevoie.


Toate sumele donate în contul clubului pe perioada situației de urgență vor fi redirecționate către Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Puteți dona mai jos cu cardul sau prin internet banking în contul afișat.

Donațiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD:
RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru LEI
pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098″, se arată pe site-ul ripensiatimisoara.ro.

De asemenea, pe pagina echipei la aceeaşi postare se pot face direct şi donaţii cu cardul de credit. Arena „Electrica”, pe care evoluează ripensiştii se află în vecinătatea spitalului de la Pădurea Verde.

Jucătorii pregătiţi de Alexandru Pelici se află în continuare acasă şi urmează un program individual de pregătire căci suspendarea antrenamentelor (în colectiv) a fost prelungită până la noi măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.