Nicolae Robu anunță că Primăria Timișoara a semnat contractele pentru realizarea celor...

Nicolae Robu anunță că Primăria Timișoara a semnat contractele pentru realizarea celor trei fântâni, dar lucrările nu vor începe. Banii, redirecționați spre Spitalul „Victor Babeș”

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Nicolae Robu a făcut mai multe precizări, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, transmisă online pe Facebook, cu privire la încheierea de către municipalitate a contractelor pentru realizarea a trei fântâni ornamentale, în plină criză provocată de coronavirus. Vă reamintim că valoarea celor trei contracte se ridică la peste 1,1 milioane de lei. Ulterior, după apariția informației în spațiul public, Nicolae Robu a anunțat că banii dedicați inițial pentru fântâni vor fi mutați Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, în care se tratează pacienții cu coronavirus din tot vestul țării.

„Nu înțeleg cum cineva poate să fie atât de mizerabil la suflet.


Mai nou, s-a tot lansat ideea că eu fac fântâni. Păi sunt licitații pornite demult, care și-au urmat cursul și au ajuns la sfârșit de procedură și noi, conform legii, suntem obligați să semnăm contractul. Dar evident că eu, așa cum am spus de nenumărate ori, dar se prefac că nu mă aud, nu o să dau ordinul de începere a lucrărilor. Nu o să vedeți executându-se nicio fântână în Timișoara în acest an, pentru că și dacă mi-aș dori să fac lucrul acesta, sigur eu îmi doresc ca într-o bună zi să fie aceste fântâni realizate, că sunt benefice pentru oraș. Nu sunt prostii, așa cum crede mintea unora și altora, că nu le-am inventat noi aici în Timișoara. Dar nu sunt resurse, nici nu s-ar pune problema. Sunt nevoi foarte mari în continuare, nu avem cu ce să construim fântâni și renunțăm la lucruri care, așa cum e logic și elementar, până la urmă, renunțăm la acele lucruri care nu reprezintă urgențe. Ori ,fântânile nu reprezintă urgențe”, a explicat Nicolae Robu.

Deși contractele pentru realizarea celor trei fântâni ornamentale au fost semnate în perioada 19-23 martie, primarul Timișoarei a precizat că acestea ar urma să fie încheiate, dar că lucrările nu vor începe.

„Contractele le semnăm, că licitația a ajuns la bun sfârșit, și rămâne totul în stand-by, până când vremurile vor fi potrivite pentru a aborda aceste obiective. Este simplu. Ei, oameni care știu asta au umplut mediul online de mizerii, au transmis la televiziunile naționale porcăria asta ordinară, că primarul Timișoarei face fântâni în vreme de pandemie. Să le fie rușine”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.