Robu cere ștampilarea vizibilă pe mâna a celor din izolare, după modelul...

Robu cere ștampilarea vizibilă pe mâna a celor din izolare, după modelul Indiei: ”La ce să ne așteptăm de la analfabeți sau semianalfabeți”

11
DISTRIBUIȚI
<


p>

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, în această seară, că autoritățile române ar trebui să ia măsuri după modelul Indiei în cazul celor aflați în izolare la domiciliu – ștampilarea vizibilă pe mână.

”Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ștampilarea vizibilă a mâinii, cu tuș care să nu poată fi îndepărtat 14 zile! Dacă oameni educați au putut avea conduita pe care o știm, la ce să ne așteptăm de la cei -și n-aș vrea să se găsească, din nou, cum am mai pățit-o, vreun “deștept” care să mă considere rasist!-, la ce să ne așteptăm de la analfabeți sau semianalfabeți -v-ați îngrozi dacă ați vedea formularele completate de unii, la frontieră!-, de la cei care știm că pe unde-au fost s-au ocupat cu cerșitul și furtul -și am greși amarnic dacă am considera că printre cei întorși nu există și unii care asta au făcut-, de la cei capabili să meargă la chefuit, la nunți, etc., când ei au impunere să stea în izolare sau carantină?! De ținerea acestora sub control depinde decisiv reușita în lupta contra pandemiei! Și e nevoie de fermitate, de asumare în acest sens!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, șeful PNL Timiș a susținut că ”trebuie să fim necruțători cu cei ce se dovedesc iresponsabili, criminali, pur și simplu! Mă refer, pe de o parte, la cei ce mint la intrarea în țară privind locul de unde vin, contactele pe care le-au avut, starea de sănătate în care sunt, etc., apoi la cei ce ajunși acasă nu respectă regimul ce le-a fost fixat, izolarea, respectiv carantina, dar și la reprezentanții autorităților ce nu-și fac datoria cu conștiinciozitate, cu rigoare desăvârșită, atât în cadrul filtrelor de la intrarea în țară, cât și în diversele localități în care ajung cei veniți”.

11 COMENTARII

 1. eu propun prinderea pe strada a coruptilor criminali ca robu si stampilarea a catorva suturi in cur. asa ca ai face bine sa stai si tu in casa, robulache! ai nume si adresa!

 2. Te pomenesti ca ai citit „Mein Kampf”! Desi cred ca mai degraba e doar o simpla coincidenta, care tine de un anume mod de a gandi. Domnule, nu poti sa mai taci? Macar asa, din cand in cand. Zau asa, na-i idee ce deservicii iti faci cand tii mortis sa-ti dai cu presupusul, oricand, si pentru orice. Crede-ma, se pot lua si masuri civilizate, numai sa fie colegii tai de partid in stare si sa nu aiba mintea tulburata, ca tine.

 3. Cat sunteti de stupizi…toti care il injurati pe Robu aici.O sa cereti voi masura asta cand vor fi mii de morti prin tara,si nu va mai avea cine sa o aplice…idiotii utili ca voi,ar trebui sa priceapa acum in al doispelea ceas ca, correctnes politically nu e viabil,este o prostie utopica, si mestecati pe nerasuflate niste ineptii mai mari ca si voi.
  Robule,ai votul meu.La vremuri dure se iau masuri dure.Altfel,nu vom mai supravietui ca sa ne putem impauna cu correctess politically speech ,ce drepturile gandacului de Colorado si alte mii de asemenea tampenii debitate de creiere plictisite de prea mult bine.

  • prietene, esti extraordinar de idiot. il injur pe robu si mie nu mi-e frica de boala si nu am frica de stampila, dar ideea este pur si simplu cretina cand exista alternative sanatoase la cap si mult mai utile.

  • Domnule, idiotii sunt in alta parte, in parlament, administratia centrala si locala in primul rand, si in alte functii in care au fost numiti pe criteriile bine-stiute. Sa nu uitam, idiotenia de „political correctness” este tot o creatie a politicienilor si nu despre asta era vorba, ci despre stabilirea unor masuri care sa fie cu adevarat eficiente. Treaba politienilor (pe care nu prea ii avem) este sa stabileasca un cadru legal pentru a usura cat mai mult cu putinta munca medicilor, chiar daca masurile sunt dure si pierd capital electoral. In loc sa stea pe facebook toata ziua ca nu cumva sa nu mai fie in centrul atentiei cu ineptiile lui, ar face mai bine sa aiba in vedere atributiile pe care le are, sa-si eficientizeze politia locala – ca nu-i vezi decat prin centru, plimbandu-se alene, stand pe o banca pe malurile Begai sau la cate o sueta in grup – sa dezinfecteze naibii strazile cum se intampla deja in alte locuri, sa dea o mana de ajutor prin serviciul de asistenta sociala si sa mai lase comentariile veninoase. Daca e sa vorbim despre cei pe care, cu blande’e si responsabilitate ii catalogheza iresponsabili, infatuati, care consuma degeaba oxigenul si alte avutii ale planetei (ar trebui exterminati?), ar trebui sa incepem cu seful sau de partid, Ludovic, pana mai ieri un distins somer, care nu s-a sfiit sa expuna o multime de jurnalisti pentru a-i anunta ca se izoleaza si nu se duce la Cotroceni ca sa-si pritejeze presedintele, sa continuam cu ministrul sanatatii, Costache care a dat un exemplu minunat spunand ca daca respectam procedurile nu mai facem nimic, cu ministrul educatiei, care nu vedea nici un motiv pentru inchiderea scolilor si asa mai departe. Asa ca s-o lasam pe aia cu corectitudinea politica, nu despre asta era vorba, ci despre masuri cu adevarat eficiente. Pe care Robu al dumitale, care nu se pricepe nici la politica nici la administratie, nu e in stare sa le ia, si nu e competent nici in a da sfaturi.

 4. @tibi, in primul rand nu sunt prieten cu neo-marxistii. In al doilea rand,daca pudibonderia te impiedica sa iti dai jos ochelarii de cal,ca sa vezi realitatea,pana cand realitatea te va lovi atat de crunt incat cretinismele tale vor deveni istorie,te invit sa vii tu cu ,,alternative sanatoase la cap,, . Si sa le gasesti si modalitate de aplicare de exemplu in Lunga jud Valcea.

 5. Da, reușita luptei împotriva pandemiei ține de cetățeni dar în primul rand de măsurile pe care le iau autoritățile, pe cine, câți și când testează, carantinează, izolează, când se opresc activitățile nonvitale(lucru, serviciile) pentru ca oamenii să poată sta acasă, când și cum se restricționează circulația etc. Da, trebuie să fim necruțători cu cei iresponsabili, dar tu nu ai fost necruțător cu iresponsabilii care au distrus Timișoara(proprietatea statului, urbanism, zone verzi, poluare etc), chiar ai participat. Atunci tu cum ești? Ipocrit, iresponsabil….? Pot avea încredere în unul ca tine?

  • Florine,putem compara un idiot de oltean care arunca florile in Bega cu un alt idiot sau idioata care cu buna stiinta si cu nesimtire crasa vina si imbalonaveste o tara intreaga pentru ca i se rupe in paispe de masurile de carantinare si izolare?Nu vi se pare ca sunt chestiuni complet diferite?
   Si apoi,daca a fost indolent,nesimtit ,corupt sau a inchis ochii la hotii,asta il descalifica din start cand vine cu o idee cu adevarat functionala?
   Le plangeti de mila ,,valuorilor,, care au venit?Pai de la ei avem peste 500 de cazuri ,5 morti si un viitor foarte apropiat cumplit de sumbru! Li se ,,incalca drepturile,,?Sunt ,,discriminati,,?? Dar ei bagand o tara in pamant,spital si faliment cate drepturi si cata discriminare au facut si fac?
   E timpul faptelor daca vrem sa mai existam! Voi chiar nu realizati asta????Sunteti complet orbi?
   Incredibil cat suntem de imbecili…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.