Robu neagă faptul că Primăria Timișoara ar avea datorii la ONG-urile care...

Robu neagă faptul că Primăria Timișoara ar avea datorii la ONG-urile care se ocupă de bătrâni și persoane cu handicap grav

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că Primăria Timișoara nu ar avea datorii la ONG-urile care se ocupă de aproximativ 500 de bătrâni și persoane cu handicap grav, în plină epidemie de coronavirus, așa cum dezvăluia Pressalert.ro în această săptămână. Vă reamintim că, sub protecția anonimatului, conducătorul unui astfel de ONG a declarat că nu a primit niciun leu de la municipalitate, în ultimele trei luni, deși contractele au fost semnate.

Am încercat să-l contactăm pe Nicolae Robu pentru a afla punctul său de vedere, dar nu ne-a răspuns. Ulterior, după apariția articolului, primarul Timișoarei ne-a întrebat, prin mesaj, că dorește să știe numele ONG-urilor care se plâng că ar fi în această situație, pentru a se informa.

Astăzi, în cadrul conferinței de presă transmisă online pe Facebook, Nicolae Robu a afirmat, întrebat din nou cum comentează situația, că Primăria Timișoara nu ar avea datorii la aceste ONG-uri.

„M-ați întrebat de această situație și eu v-am întrebat care sunt acele ONG-uri care v-au trimis scrisori la acea, nu știu cum să-i spun, că eu nu pot să-i spun ziar.


Care sunt, să le știu, că mie nu mi-au trimis acea scrisoare. Nu mi-ați răspuns. Se pare că nu există acele ONG-uri care v-ar fi scris că nu au primit banii și se ocupă de 500 de persoane. Eu știu că unele ONG-uri care au luat bani mulți de la primărie fac politică mascată și să le fie rușine, dar, așa e viața. Eu știu și comunic foarte bine cu trei ONG-uri care, după aprecierea mea, chiar sunt extrem, extrem de serioase. Nu le spun aici numele nici unora, nici altora. În orice caz, cred că dacă aveau ceva de spus, trebuia să se adreseze primăriei. Nu s-au adresat primăriei, apare într-o, iar nu pot să-i spun ziar, că aș lovi în ceea ce reprezintă cu adevărat un ziar și eu respect presa. Apare ideea aceasta, că nu știu câte ONG-uri, că toate, în orice caz, nu știu, că eu n-am citit, dar am fost informat, care se ocupă de 500 de bătrâni, de persoane în dificultate, își exprimă nemulțumirea că nu și-au primit banii”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a adăugat că instituția nu ar fi cu toate plățile la zi către niciun partener, dar că nu sunt întârzieri foarte mari.

”Da, noi nu avem plăți la zi față de nimeni, pot spune, dar nici nu avem întârzieri foarte mari. Sunt vremuri extrem de grele. Nu avem datorii mai vechi de luna decembrie. Una, două poate, dar nicidecum nu e vorba de cineva din zona aceasta”, a precizat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Dacă și în aceste vremuri acest primar se comportă ca și pe maidan să îi fie rușine. Ar putea acum să dea dovadă măcar că e profesor și nu unul din băieți de cartier???? Credeți domnule primar că veți reuși acum în aceste vremuri????
    Cetățeni cred că s au saturat de scandalurile care tot le provocați și cum sunteți obișnuit.
    Să vă fie rușine domnule primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.