E oficial! Școlile din România, închise timp de o săptămână și jumătate,...

E oficial! Școlile din România, închise timp de o săptămână și jumătate, începând de miercuri

0
DISTRIBUIȚI

Ședința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență programată luni, începând cu ora 16.00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a durat mai bine de trei ore, discuțiile privind suspendarea cursurilor pentru încetinirea răspândirii noului coronavirus fiind aprinse.

În cele din urmă, autoritățile au convenit ca școlile să fie închise timp de o mai bine de o săptămână, însă nu imediat, ci începând de miercuri, 11 martie, până în 22 martie inclusiv.


Suspendarea funcționării tuturor unităților de învățământ preuniversitar ar putea fi prelungită, în funcție de evoluția situației.

Cele mai recente date transmise de autorități indicau faptul că, la nivel național, sunt 27 de persoane aflate în carantină și peste 11.000 în izolare la domiciliu, cifra fiind în scădere, după ce mulți români au ieșit din izolare.

Până în prezent, din cei 19 pacienți cu corinavirus, cinci au fost declarați vindecați și au fost externați, între care patru dintre pacienții internați la Timișoara, unde a mai rămas internată o singură persoană, elevă la Liceul Alimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.