România a trecut de 1.000 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus....

România a trecut de 1.000 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus. Aproape 100 de pacienți vindecați

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cele mai recente statistici în ceea ce privește epidemia de coronavirus în România. Astfel, de ieri până azi au fost confirmate 123 de cazuri noi de infectare virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

„Până astăzi, 26 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 28 la București, șase la Craiova, cinci la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).


Până astăzi, 17 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău și Timișoara, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 123 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 7 ani și 87 de ani”, a transmis GCS.

La Terapie Intesivă sunt internați în acest moment 29 de pacienți, din care 23 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.151 de persoane. Alte 110.042 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 15.998 de teste, din care 823 în unități medicale private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.