Rosario Internullo în vremuri de pandemie: „Sperăm ca la vară să ne...

Rosario Internullo în vremuri de pandemie: „Sperăm ca la vară să ne întoarcem să dansăm cu un oraș întreg“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Născut în Sicilia pe data de 8 mai 1973, Rosario Internullo, creatorul nemuritorului hit „Sentimente“ a devenit un DJ cât se poate de iubit în patria noastră, nenumăratele sale gig-uri din Timişoara (și nu numai!) fiind întotdeauna un prilej de bucurie pentru iubitorii de muzici electronice. Artistul care din 1998 s-a stabilit în ţara noastră a făcut furori cu celebra piesă cu „A fost o vreme… ca în poveşti/O vreme… când eram tot timpul fericit… şi eram tot timpul funky/A fost o vreme… o vreme când dansam cu un oraş întreg./De luni până duminică era ca în paradis… un univers de sentimente colorate“.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că textul pe care l-am compus cu mulți ani în urmă va deveni o realitate….a fost o vreme când dansam cu un oraș întreg…e exact ce se întâmplă acuma. Bine. textul nu se referea la situația de acuma. Este o perioadă în care tuturor le lipsesc petrecerile, lipsesc contactele interpersonale, ne lipsesc prieteniii…Sfatul pe care pot să-l dau este să stăm acasă, să fim atenți și să respectăm toate regulile pe care ni le dau autoritățile cu spălatul pe mâiini, cu evitarea contactelor. Trebuie să avem o atitudine pozitivă pentru că dacă începem să ne deprimăm sau să ne speriem…devine mult mai greu pentru toți“, ne-a declarat Rosario Internullo.

Având în vedere faptul că Rosario este născut în Italia am fost curioși să aflăm care este părerea sa visavis de situația catastrofală prin care trece această țară în ultimele zile. „S-a văzut la știri că situația din Italia e dezastruoasă. Sunt foarte îngrijorat… că îi am pe părinții mei acolo care sunt trecuți de 60 de ani, în Sicilia…am și pe sora mea.


Situația se va înrăutăți în Sicilia. Mulți au plecat din Milano către sud. La fel cum au plecat românii și au venit acasă. În sudul Italiei nu există servicii de sănătate cum sunt în Nord. Deci mă aștept la o izbucinre a virusului și în sud …ce să spun… situația este extrem de îngrijorătoare“, spune el.

Având în vedere restricțiile impuse de lupta cu pandemia care ne afectează, o serie de DJ au inițiat videostreaming-uri pe platformele online, acestea fiind bine primite de către fanii genurilor de muzică electronică. Zilele trecute, Rosario Internullo a susținut un streaming de succes, care poate fi ascultat aici. În plus, pentru a trece cu bine prin această perioadă dificilă, Rosario Internullo îi sfătuiește pe melomani să asculte cât mai multă muzică…

„Sfatul pe care îl dau….pentru artiști DJ….încercați să creați muzică.. Când ești singur, mai ales în momentele astea mai dificile, cu siguranță ești mai creativ. Eu sunt la domiciliu, sunt absolut singur și muzica îmi ține companie. Încerc să mai compun muzică pentru cariera mea de DJ și pentru că muzica face ca timpul să treacă mai repede. Pentru cei care sunt pasionați de muzică , e momentul să înceapă să-și facă cultură . să asculte și alte genuri muzicale, să asculte seturi de la DJ pe care nu îi cunosc. Mulți DJ fac streaming în perioada asta…și ăsta e un motiv să pleci un pic cu gândul…o oră jumate…să închizi ochii și să visezi că ești într-un club. Videostreaming-ul meu a fost primit extraordinar, chiar peste așteptările mele, am avut multe vizualizări, asta în ideea în care nu am dat nicio sponsorisare pe Facebook. Am fost fericit că au dat streamingul meu și cei de la AllAboutIbiza TV . Cu siguranță am dat o gură de aer fresh la oamenii care erau în casă. Am noroc că am o terasă unde locuiesc și următorul streaming- dacă vecinii îmi vor permite – îl voi face de pe terasa mea. Am un nou proiect care se numește B Side. Fac niste mixuri cu muzică pe care n-o prea pun în club. Emisiunea se poate asculta în ultimele două weekend-uri din fiecare lună, sâmbăta, de la ora 17, la Dance FM. E clar că sectorul artiștilor e foarte afectat în aceste vremuri. Sperăm ca la vară să ne întoarcem să dansăm cu un oraș întreg“, ne-a declarat Rosario Internullo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.