Au fost suspendate cursurile în două universități de stat din Timișoara, din...

Au fost suspendate cursurile în două universități de stat din Timișoara, din cauza răspândirii coronavirusului

0
DISTRIBUIȚI

Două universități de stat din Timișoara au luat decizia de a-și închide porțile pentru studenți și profesori până la sfârșitul lunii martie, din cauza coronavirus.

Este vorba de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, care a anunțat că, în perioada 09 – 31 martie, sunt sistate „toate activitățile didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultățile și programele de studii”.


În aceste condiții, cursurile și lucrările practice/stagiile se vor desfășura online. Totodată, au fost amânate pentru o dată ulterioară și toate evenimentele, congresele, conferințele naționale și internaționale programate în perioda amintită.

De asemenea, astăzi, și conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului a decis ca în perioada 11 – 22 martie, „pe fondul epidemiei de coronavirus, activitatea didactică să se desfășoare utilizând ca sursă alternativă platforma informatică online a universității. În funcție de evoluția răspândirii infecției cu COVID-19 (coronavirus), conducerea universității poate decide prelungirea acestei perioade”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.