Scandal între conducerea DSP Arad și cadrele medicale din județ. Medicii se...

Scandal între conducerea DSP Arad și cadrele medicale din județ. Medicii se tem pentru sănătatea lor VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Foto: captură video / Specialarad.ro

Scandal imens la nivelul DSP Arad. Personalul medical se teme să meargă la triajul de la granița cu Ungaria cu o mască și un combinezon, acuzând că nu au fost instruiți cum să se protejeze. În același timp, șeful DSP Arad este acuzat de atitudine arogantă, transmite specialarad.ro.

Imagini video au ajuns pe adresele de e-mail ale mai multor site-uri de știri din Arad, în care Constnatin Cătană, șeful Direcției de Sănătate Publică Arad, și personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, poartă discuții aprinse.


Întâlnirea ar fi avut loc luni și a fost tensionată.

Cadrele medicale se tem să meargă la frontieră, unde are loc triajul epidemiologic în cazul celor care intră în țară. Medicii reclamă că nu au echipamente de protecție eficiente. Șeful DSP Arad s-a apărat spunând că înregistrarea, în care se observă modul revoltător în care se adreasează medicilor, ar fi trunchiată sau scoasă din context.

„Vreau să văd întreaga înregistrare a discuției, nu trunchiată sau scoasă din context! Mi-am cerut scuze față de dânșii. Dar dvs sunteți dezinformați, acea discuție a avut loc în urmă cu două săptămâni, la sediul DSP, la ora 07:00 dimineața și dânșii refuzau să-și desfășoare activitatea ca medic (în frontieră). Ulterior au înțeles, au plecat, și-au desfășurat activitatea cu succes. În condiții de siguranță”, a transmis Constantin Cătană, șeful DSP Arad, conform sursei citate anterior.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.