Scandal în vama Cenad – 12 români veniți din Italia au mințit...

Scandal în vama Cenad – 12 români veniți din Italia au mințit și au refuzat carantina

1
DISTRIBUIȚI

Scandal, astăzi, în vama Cenad, unde au s-au prezentat  la intrarea în țară, 12 cetățeni romani, șase adulți și șase minori, care călătoreau în trei autoturisme înmatriculate în Italia.

” Cu ocazia efectuării formalităților, persoanele au declarat polițiștilor de frontieră  că vin din localitatea Torino, Italia si că doresc să ajungă acasă în localitatea Bocșa județul Caraș Severin. La controlul sanitar uman, întrucât reprezentantul D.S.P.Timiș le-a adus la cunoștință că trebuie să intre in regim de carantină pe o perioadă de 14 zile, cetățenii români și-au modificat declarația inițială, susținând de această dată că se întorc în țară din Germania.


Totodată persoanele au devenit recalcitrante solicitând finalizarea formalităților de frontieră și permiterea continuării călătoriei, motiv pentru care polițiștii de frontieră au solicitat sprijin pentru restabilirea ordinii publice colegilor din cadrul IPJ Timiș și IJJ Timiș”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Într-un final, cei 12 au fost duși spre o locație unde vor fi plasați în carantină, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvarșirea infracțiunii de fals în declarații.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.