SCM Politehnica s-a impus după un nou duel palpitant cu Dobrogea Sud....

SCM Politehnica s-a impus după un nou duel palpitant cu Dobrogea Sud. Sadoveac, om-cheie în victoria alb-violeţilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a revenit, cel puţin temporar, pe loc de play-off, după succesul extrem de important cu una dintre marile rivale din Liga Zimbrilor – Dobrogea Sud Constanţa. A fost un dramatic 23-21 conturat pe final şi la care internaţionalul localnic Marius Sadoveac a contribuit din plin.

În momentele în care s-a anunţat că la nivel local se va interzice evenimentele cu peste o mie de participanţi, circa 500 de spectatori au vizionat meciul de handbal din „Olimpia”. Tot azi e programat aici meciul de baschet dintre SCM Timişoara şi CSU Sibiu (ora 18.00), dar în ultimul timp aceste evenimente s-au desfăşurat cu doar câteva sute de fani.

Constănţenii au început mai bine şi au condus cu 3-0, dar a reuşit să egaleze rapid.


Ba mai mult, Poli a trecut în avantaj şi a avut +4 la mijlocul primei părţi. La pauză însă cei care au fost în avantaj au fost tot „marinarii”, care au condus cu 11-9.

Meciul era de departe încheiat iar în debutul părţii secunde alb-violeţii au revenit din nou pe tabelă. Sadoveac a fost printre artizanii partidei, fiind determinat să-şi ducă colegii spre victorie astăzi.

SCM Poli a abordat finalul fără Vuk Milosevic, eliminat definitiv, dar dobrogenii au ratat atacul care le putea aduce egalarea cu două minute rămase din joc. Sadoveac a făcut o recuperare excelentă şi a obţinut lovitura de la 7 metri pe care Marjanovic a concretizat-o pentru 22-20. Finalul a fost haotic, cu constănţenii neinspiraţi după ce s-au apropiat la un singur gol prin reuşita lui Malinovic. Ultimele atacuri au fost ratate de ambele părţi când egalitatea numerică era deja restabilită. Mai mult, timişorenii au încheiat socotelile cu un gol în ultimele secunde, autor Cîmpan. Ultimele secunde au fost destul de confuze, oficialii de joc insistând reluarea jocului pentru oaspeţi când nimic nu se mai putea întâmpla.

În urma acestei victorii SCM Poli a revenit pe locul 8, cu 33 de puncte şi aşteaptă un pas greşit al Focşaniului (31 pt.), care joacă la Bacău de la ora 17.00. În etapa viitoare bănăţenii joacă joi, ora 17, tot acasă, cu HC Buzău.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 9 goluri, Baican 3, Năstăsie 3, Cîmpan 2, Marjanovic 2, Fenici 1, Irimescu 1, V. Milosevic 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.