SCM Timişoara nu mai merge la Oradea. Toate competiţiile de baschet din...

SCM Timişoara nu mai merge la Oradea. Toate competiţiile de baschet din această lună au fost suspendate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara / Facebook

FR Baschet a anunţat azi că toate meciurile de baschet au fost suspendate până la data de 31 martie. O măsură de siguranţă pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. SCM Timişoara trebuia să joace vineri, în returul Grupei Roşii a elitei, la Oradea, dar şi duelul „leilor” cu CSM a fost anulat.

„Jucătorii şi membrii staff-urilor tehnic şi administrativ, pregătiţi să se urce astăzi în autocar pentru a face deplasarea la Oradea, vor rămâne la Timişoara”, se arată în anunţul clubului timişorean.

Decizia de a suspendat toate competiţiile baschetbalistice a venit în urma unei decizii a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Federatiei Romane de Baschet.

„Leii din Banat” nu au victorie înregistrată în partidele oficiale din noul an şi ocupă locul 6, ultimul al grupei de elită a Ligii Naţionale.


Timişorenii ar mai fi trebuit să dispute două partide în această lună acasă, ambele fără spectatori: CSA Steaua Bucureşti (18 martie) şi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (21 martie), dar şi aceste meciuri au fost prin urmare suspendate.

Tot azi s-a decis amânarea partidei de rugby din European Rugby Championship dintre România şi Belgia, de la Botoşani. De asemenea se discută într-un nou Comitet de Urgenţă FRF amânarea cel puţin a jocurilor de la nivelul Ligii 3. Toate competiţiile destinate copiilor şi juniorilor erau deja suspendate. De asemenea, la nivel de seniori, nu se permite nici prezenţa minorilor în postura de copii de mingi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.