Se interzic slujbele în biserici și se suspendă activitatea barurilor și restaurantelor....

Se interzic slujbele în biserici și se suspendă activitatea barurilor și restaurantelor. Se opresc cursele aeriene spre și dinspre Spania

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, în această seară, mai multe măsuri care au ca scop răspândirea epidemiei de coronavirus. Acesta a anunțat că ”

„Se suspenda activitatea de servire si consum a  produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, activitati organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice in spatiile din interiorul sau exteriorul locatiei.


E permisa organizarea de catre aceste unitati economice de profil a activitatii de comercializare care nu presupun ramanerea clientilor in spatiile destinate acestei scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client”.De asemenea, s-a anunțat interzicerea tuturor slujbelor din biserici, a activităților culturale și științifice în spații închise. Acestea se pot organiza în aer liber, dar nu se pot aduna mai mult de o sută de persoane. Vom reveni cu amănunte.UPDATE Vela a anunțat, de asemenea, că „toți conducătorii de autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone au obligația să poarte mijloace individuale de protecție și să prezinte documente care să ateste traseul până la destinație”. După incidentul de pe aeroportul Otopeni de astăzi, când un român diagnosticat cu coronavirus a venit cu avionul, Vela a anunțatat că ”se suspendă toate zborurile spre și dinspre Spania pentru toate aeroproturile pentru 14 zile. Intră în vigoare de pe 18 martie, la ora 18 . În ceea ce privește Italia, am prelungit măsura pentru 14 zile, începând cu 23 martie 2020”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.