Șeful CJ Timiș acuză o societate a Primăriei Timișoara că a pus...

Șeful CJ Timiș acuză o societate a Primăriei Timișoara că a pus bețe în roate instituției în încercarea de a moderniza un drum județean

1
DISTRIBUIȚI

asfaltare

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, susține că o societate a Primăriei Timișoara a încurcat planurile instituției, care a făcut demersurile necesare cu scopul de a moderniza un drum județean.

Concret, este vorba de drumul județean 609, între Bazoșu Nou și Recaș. Lucrările de execuție au fost scoase la licitație, iar, potrivit șefului CJ Timiș, câștigătoare a fost desemnată Societatea de Drumuri Municipale a Primăriei Timișoara. Doar că reprezentanții societății ar fi refuzat semnarea contractului, fără a oferi un motiv concret.

„Drumul județean 609 Bazoșu Nou – Recaș a fost licitat, s-a desemnat câștigătorul.


Am făcut comunicarea pentru semnarea contractului și în ziua în care trebuia să semnăm contractul ofertantul, Societatea de Drumuri Municipale a Primăriei Timișoara, a refuzat semnarea contractului. Nu pot să vă spun motivul, nu l-am înțeles nici eu. Încă sunt în dubii în ceea ce înseamnă această decizie a SDM-ului, dar, din păcate, nu avem ce face decât să reluăm procedura și să reanalizăm celelalte oferte depuse la nivelul acestui proiect”, a declarat Călin Dobra.

Șeful CJ Timiș a precizat că la această licitație publică s-au mai înscris trei ofertanți. În condițiile în care SDM-ul a lăsat baltă instituția, CJ Timiș este nevoit să reia întreaga procedură.

„Mai sunt încă trei ofertanți. Valoarea este destul de mare, de aproximativ zece milioane de lei, este un proiect finanțat cu fonduri guvernamentale și de la bugetul CJ Timiș și în regim de urgență colegii mei de la Licitații și echipa tehnică vor relua procedura, bineînțeles cu penalități la nivelul societății care a refuzat semnarea contractului câștigat”, a detaliat Călin Dobra.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Președinte de CJ,
    Dacă ați făcut PV-urile cf Ord.1581/05.10.2018 al ANAP, tb doar să refaceți raportul procedurii și comunicările către ofertanți, să așteptați perioada de contestații și să încheiați ctr cu of declarat căștigător ( evident dacă măcar una din celelate trei oferte a fost declarată admisibilă ) Punct

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.