Șeful CJ Timiș: „Prețurile alimentelor de bază trebuie plafonate”

Șeful CJ Timiș: „Prețurile alimentelor de bază trebuie plafonate”

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a lansat, astăzi, pe Facebook, un apel public către Guvern prin care solicită ca prețurile alimentelor de bază să fie plafonate.


Asta în condițiile în care unii comercianți au majorat prețurile în goana după profit.

„Prețurile alimentelor de bază trebuie plafonate. Nu e momentul pentru speculă. Nu e momentul pentru scumpiri. Nu e momentul să facem profit cu orice preț. E momentul să fim solidari, să avem grijă unii de alții, pentru că doar astfel putem să trecem cu bine peste această perioadă. După intrarea României în stare de urgență, prețurile au luat-o razna, iar coșul zilnic de cumpărături a devenit tot mai greu de umplut. Condamn, pe această cale, scumpirile exagerate ale alimentelor de bază și goana după profit a vânzătorilor. Specula trebuie oprită și aspru pedepsită!”, a scris Călin Dobra, pe rețeaua de socializare.

În aceste condiții, șeful CJ Timiș a solicitat Guvernului să adopte o ordonanță de urgență prin care se plafonează „prețurile produselor de bază, la nivelul mediu din ultimele luni. Stop scumpirilor nejustificate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.