Șeful PSD Timiș, despre schimbarea din funcție a Aurei Danielescu: „În loc...

Șeful PSD Timiș, despre schimbarea din funcție a Aurei Danielescu: „În loc să țină cu dinții de profesioniști, Guvernul îi trimite acasă”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a reacționat pe Facebook, după ce Aura Danielescu, cumnata fostului premier Sorin Grindeanu, a fost schimbată, astăzi, din funcția de inspector școlar general.


În locul lui Danielescu, Ministerul Educației l-a numit pe liberalul Marin Popescu.

„În vremuri de criză, Guvernul tace și face, schimbă fix profesioniștii care au demonstrat că înțeleg să ia măsuri și să lupte pentru oameni. Meritocrație în stare pură. Astăzi este vorba despre primul inspector general școlar din țară care a cerut închiderea școlilor pentru limitarea răspândirii coronavirusului – Aura Danielescu. Bine că rămâne în funcție un prefect care și-a permis să spună că romii sunt bolnavi pentru că sunt romi. Din păcate, așa înțelege Guvernul să gestioneze o criză profundă, în loc să țină cu dinții de oamenii cu experiență, de profesioniști, de cei care deja știu exact ce au de făcut, îi trimite acasă și îi înlocuiește cu persoane care vin acum și dau cu nasul de probleme și habar nu au cum să gestioneze lucrurile”, a scris Alfred Simonis, pe rețeaua de socializare.

De asemenea, liderul PSD Timiș a ținut să le transmită guvernanților că este cazul să se „trezească”, în condițiile în care România se află într-o criză fără precedent.

2 COMENTARII

  1. De ce v-a schimbat ministrul Anisie? PENTRU CA POATE!

    Asa ne-ati spus noua, parintilor, cand ne-ati umilit in ISJ, mutati scoala Mincu pentru ca puteti!
    Nu v-a pasat de copilul meu care era in clasa a XII-a si l-ati mutat PENTRU CA PUTETI la nenorocirea aia de Ungureanu unde directoarele sunt pe masura dvs, o scoala in care copilul meu major nu are voie sa iasa in pauze cu toate ca legea spune altceva. Mi-ati mutat un copil in mizeria aia de Ungureanu si altul in capatul opus al orasului, pentru ca ati putut, nu?

    CNCD? Foarte bine, sa va duceti. Si noi am reclamat faptul ca 1000 de copii sunt evacuati dintr-o scoala pentru ca in locul lor sa vina alta mie de copii, de la alta scoala, cu alta etnie, si era clar un caz de discriminare, nu ca si cazul dvs cand s-a schimbat politic cineva numit politic.

    Sa va fie rusine! Daca puteti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.