Sirieni care încercau să treacă ilegal din România în Ungaria, la adăpostul...

Sirieni care încercau să treacă ilegal din România în Ungaria, la adăpostul întunericului, prinși de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, judeţul Arad, au depistat nouă cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

„În data de 14.03.2020, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand – I.T.P.F. Oradea au depistat, în zona de responsabilitate, nouă persoane care nu justificau prezența în zonă.


Acestea au fost oprite la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, la adăpostul vegetaţiei, spre frontiera cu Ungaria. Cele nouă persoane au fost conduse la sediul Sectorului P.F. Vărşand, pentru verificări, unde polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cinci bărbaţi şi patru femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani. La cercetări, sirienii au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor nouă persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.