Șoferi băuți, depistați de 1 martie, pe șoselele din Timiș. Sute de...

Șoferi băuți, depistați de 1 martie, pe șoselele din Timiș. Sute de amenzi și zeci de permise reținute

0
DISTRIBUIȚI

Pentru trei șoferi din Timiș primăvara a venit cu… dosar penal. Bărbații au fost prinși băuți la volan, duminică, de 1 martie. De altfel, în tot weekend-ul au fost acordate sute de amenzi și retrase zeci de permise de conducere.

Într-unul dintre cazuri, un bărbat de 58 de ani a fost tras pe dreapta în Jamu Mare, pe DN 59. Polițiștii din Deta l-au supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în 1 martie, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au oprit pentru control, pe DJ 694, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani.


Duhnea a alcool, iar rezultatul alcooltestului a fost pe măsură: 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea caz a fost înregistrat în Lugoj, pe strada Huniade. Bărbatul de 50 de ani tras pe dreapta avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sute de amenzi acordate, zeci de permise reținute

În weekend-ul precedent polițiștii rutieri au acționat în tot județul, pe șosele. În perioada 28 februarie – 1 martie au fost acordate 314 amenzi, iar 168 dintre ele celor care au depășit limita legală de viteză.

În trei zile au fost constatate 11 infracțiuni în trafic, iar 35 de șoferi au rămas fără permisele de conducere. De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.