Șoferi beți, fără carnet sau care conduceau mașini cu numere false, depistați...

Șoferi beți, fără carnet sau care conduceau mașini cu numere false, depistați în Timiș, în prima noapte cu restricții de circulație

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii care s-au aflat în trafic și pe străzile din județ, în noaptea de luni spre marți, pentru a-i verifica pe cei care părăsesc domiciliul în intervalul 22.00 – 6.00, atunci când mobilitatea este restricționată, au dat și peste ilegalități în trafic. Au fost depistați șoferi băuți, persoane aflate la volan deși nu aveau carnet și autoturisme neînmatriculate.

În Timișoara, polițiștii au oprit pentru control un bărbat de 33 de ani, pe strada N.D.


Cocea, azi-dimineață, în jurul orei 2.30. Șoferul mirosea a alcool, a fost supus alcooltestului, iar valoarea rezultată a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, când oamenii legii au vrut să-l ducă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, acesta a refuzat. S-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot astăzi, puțin după miezul nopții, polițiștii Secției 2 Timișoara au tras pe treapta, pe bulevardul Vasile Pârvan, un bărbat de 26 de ani. Tânărul conducea un autoturism deși nu avea permis de conducere. Are acum probleme cu lege, intocmindu-i-se dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Nereguli au fost întâmpinate și la Gătaia. Un bărbat de 35 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, conducea un autoturism neînmatruclat și cu numere false. A fost oprit pentru control pe DN58/B, alcoolemia fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.