Soția viceprimarului Timișoarei Farkas Imre, angajată ca dentist în cadrul unui centru...

Soția viceprimarului Timișoarei Farkas Imre, angajată ca dentist în cadrul unui centru din subordinea municipalității

2
DISTRIBUIȚI

farkas imre si sotia

În Primăria Timișoara continuă să fie angajate persoane care sunt rude, prieteni sau apropiați ai celor care dețin funcții importante. Ultimul caz este cel al Mihaelei Farkas, soția viceprimarului Farkas Imre.

Potrivit site-ului Sursa de Vest, aceasta este angajată, din luna noiembrie a anului trecut, pe postul de dentist în cadrul Centrului social de zi pentru persoane aflate în dificultate al Direcției de Asistență Socială. Vorbim de o instituție a Primăriei Timișoara, care se află în directa subordonare a viceprimarului Farkas Imre.

“A fost organizat concurs.


Ea s-a înscris la concurs şi a fost angajată. Nu ştiu dacă a fost ceva ilegal… Dacă e moral?! Păi dacă e să o luăm aşa, noi subvenţionăm şi ajutăm şi şcolile din Timişoara, iar copii mei merg la aceste şcoli”, a declarat viceprimarul Timişoarei, conform sursei citate.

Potrivit Sursa de Vest, din declarația de avere a viceprimarului Farkas Imre a reieșit că soția acestuia a avut în 2017 venituri cumulate de doar 2.084 lei, iar în 2018, de 7.907 lei. Odată cu angajarea ca dentist în centrul Primăriei Timișoara, Mihaela Farkas are un salariu de bază de 9.700 lei, care se se adaugă spor de risc și stres de 15%, tichete de vacanță în valoare de 1.450 lei pe an, precum și o indemnizație de hrană de 2.080 lei pe an.

Interesant este faptul că soția viceprimarului Timișoarei nu are nicio activitate în cadrul cabinetului stomatologic, în condițiile în care acesta nu are dotările necesare și nici autorizație de funcționare.

“În baza de date electronică existentă la nivelul Compartimentului Avize şi Autorizări, din cadrul DSPJ Timiş, nu figurează emisă autorizaţie sanitară de funcţionare pentru cabinet stomatologic la adresa Timişoara, strada Ioan Plavoşin, nr. 21”, a transmis DSP Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.