Sprijin de 11 milioane de lei pentru proiecte culturale și sportive, din...

Sprijin de 11 milioane de lei pentru proiecte culturale și sportive, din partea Consiliului Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș sprijină și în acest an proiecte cultural-artistice, de tineret, dar și sportive. Astfel, instituția este dispusă să ofere unsprezece milioane de lei asociațiilor și cluburilor care organizează astfel de evenimente.

Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Timiș au fost aprobate ghidurile de eligibilitate privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a acestor proiecte care vor fi organizate pe parcursul anului 2020.

„Ghidurile de finanțare pentru cultură şi sport au fost aprobate, astăzi, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Județean Timiș.


Pe agenda culturală sunt disponibile opt milioane de lei, iar pe cea sportivă, alte trei milioane de lei. Încurajez toate entitățile din județul Timiș să depună proiecte pentru organizarea de evenimente, ca să obțină banii publici pe care noi îi avem la dispoziție în acest scop. Consider că societatea civilă are un rol esențial în promovarea culturii și sportului, iar Consiliul Județean Timiș este, în acest demers, un partener serios şi implicat”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.