STPT îi invită pe timișoreni să se plimbe cu trotinetele și bicicletele....

STPT îi invită pe timișoreni să se plimbe cu trotinetele și bicicletele. Vehiculele sunt dezinfectate în fiecare zi

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-248266059">

Societatea de Transport Public Timișoara îi invită pe cetățeni să se plimbe și cu trotinetele sau bicicletele pe care instituția le pune la dispoziție în mod gratuit, mai ales că vremea s-a încălzit.

În total, reprezentanții STPT informează că pun la dispoziția călătorilor 100 de trotinete, care pot fi ridicate din cele 13 stații amplasate în mai multe zone ale orașului, și peste 400 de biciclete amplasate în cele 34 de rastele (25 de rastele în oraș și alte nouă pe malurile canalului Bega).

„Trotinetele pot fi ridicate după ce în prealabil se instalează aplicația TroTM, iar bicicletele pot fi ridicate de către călătorii care au activat cardul în sistemul VeloTm, la unul dintre cele nouă puncte de vânzare: Piața 700, Calea Buziașului, Torontalului, Calea Șagului, Calea Lipovei, stația Cluj, Dâmbovița, Centrul de gratuități – depou Dâmbovița, Modern”, a transmis STPT.

Reprezentanții instituției mai arată că cele 100 de trotinete și peste 400 de biciclete sunt dezinfectate cu cloramină în fiecare zi, la fel cum se întâmplă cu toate mijloacele de transport în comun ale STPT, pentru prevenirea și combaterea coronavirus.

2 COMENTARII

  1. Genial, domnule, genial! Toate persoanele indreptatite si cu minte acasa indeamna populatia sa stea in casa si voi, cu consimtamantul primarului, desigur trimiteti oamenii la plimbare cu bicicleta si sa se dea cu trotineta, ca s-a incalzit vremea. Pai lasati voi masinile si luati cate-o trotineta, in frunte cu primarul, macar sa nu mai poluati (la propriu si la figurat) orasul. Sau stati naibii acasa, cu totii, ca sigur ne descurcam mai bine fara voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.