Străzile Timișoarei, spălate cu dezinfectanți de teama coronavirusului, iar piețele de vechituri...

Străzile Timișoarei, spălate cu dezinfectanți de teama coronavirusului, iar piețele de vechituri au fost închise. Ce alte restricții au mai fost anunțate

0
DISTRIBUIȚI

O serie de măsuri au fost luate de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Timișoara, cu scopul de a preveni infectările cu coronavirus.

Astfel, Primăria Timișoara informează că, în perioada 11 – 31 martie, se interzice organizarea de spectacole de orice fel, indiferent de numărul spectatorilor, precum și prezența spectatorilor la evenimentele sportive. Totodată, se sistează activitățile cluburilor, vizitele la grădina zoologică, muzee și la expoziții, iar bazinele de înot vor fi închise.

De asemenea, s-a decis limitarea accesului la ceremoniile de cununie civilă la maximum 20 de persoane, iar relația Primăriei Timișoara cu publicul se restrânge strict la problemele urgente.


Totodată, a fost suspendată și activitatea piețelor de vechituri.

„Se instituie obligativitatea transportatorilor de persoane de a asigura pe tot parcursul activității o stare de curățenie impecabilă a mijloacelor de transport folosite, procedând în acest sens la igienizarea lor obligatorie o dată pe zi și în plus de oricâte ori se impune”, a decis Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Timișoara.

De asemenea, operatorul de salubritate stradală are obligativitatea de a spăla străzile Timișoarei cu apă cu clor sau alți dezinfectanți „indicați de organele competente ca eficienți contra virusului COVID-19”.

Primăria Timișoara mai informează și că s-a decis restrângerea activității cu publicul la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii (camera 12). Totodată, și Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara a luat mai multe măsuri, printre care suspendarea activității centrelor de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.