Tânăr din vestul țării, care trebuia să stea în izolare, prins beat...

Tânăr din vestul țării, care trebuia să stea în izolare, prins beat la volan și fără permis

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din vestul țării a dat dovadă de inconștiență maximă.


Deși trebuia să stea în izolare, acesta a fost prins de polițiști circulând cu mașina. În plus, consumase alcool și nu deținea permis de conducere.

Potrivit Poliției Hunedoara, tânărul a fost depistat aseară, în jurul orei 23.00, în timp ce conducea o mașină pe strada Dărănești din orașul Petroșani. „Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentrație de 0,73 mg / l., alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. În urma verificărilor în bazele de date ale DSP Hunedoara, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul figura cu măsura izolării la domiciliu, din data de 11.03.2020”, a informat IPJ Hunedoara.

Pe numele tânărului, polițiștii hunedoreni au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice și a fost amendat cu 5.000 de lei, conform prevederilor ordonanței militare nr.1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.