Termoscanner cu detectarea temperaturii umane și alertă, pentru companii, instituții, centre comerciale...

Termoscanner cu detectarea temperaturii umane și alertă, pentru companii, instituții, centre comerciale și alte zone aglomerate (P)

0
DISTRIBUIȚI

La sfarșitul anului 2019, un nou focar de coronavirus a izbucnit în Wuhan, China, care se caracterizează prin transmiterea de la om la om a unui virus asemănător cu gripa. Această boală s-a raspandit în intreaga lume și a ajuns în stadiu de pandemie.

Spy Shop ne prezintă o soluție eficientă în combaterea răspândirii virusului în zone precum aeroporturi, stațiile de metrou, sațiile de autobuz, spitale, școli, ambasade etc. și anume o camera cu termoscanner pentru detectararea temperaturii și alertă sonoră.

Cum functionează sistemul? Simplu și intuitiv, așadar nu este nevoie de contact uman fizic pentru verificarea manuală a oamenilor cu pistolul de detectie cu infraroșu, reducând riscul de infectare. De asemenea, acest proces de verificare manuală necesită mult timp și era nevoie de o solutie automatizată.


Acum există soluția pentru această problemă: este nevoie doar de acest kit care este format din camera termală, scanner de precizie, sursa de alimentare pentru cameră, un suport trepied, NVR și licență, fiind un kit complet pentru detecție, identificare și interventie rapidă.

Kit-ul măsoară temperatura umană,cu o acuratete de până la 0.1 grade, fiind o soluție utilă în locații aglomerate. O astfel de cameră termală va scana fiecare persoană în parte, iar în momentul unei anomalii de temperatură va emite o alarîa automată pentru a ușura planul de intervenție. În China, această soluție a fost adoptată și pusă la încercare în diferite locații cu succes, precum metroul Hangzhou și gara din Shanghai.

De asemenea ,este recomandat amplasamentul în companiile și fabricile mari, locale sau multinaționale, centrele comerciale, hypermarketuri etc.

Kit-ul vine la pachet cu un model de NVR ce poate detecta fețele umane și poate recunoaște sexul, intervalul de vârstă, dacă poartă sau nu ochelari, expresiile faciale, îmbrăcamintea (șapcă, pantaloni, tricou etc.) având o capacitate a bazei de date de până la 50 tipuri de fețe umane cu 300.000 de poze în total.

Mai multe detalii despre acest produs poti găsi pe site-ul Spy Shop aici: termoscanner Dahua pentru detectarea temperaturii umane. Prețul pentru acest kit, împreună cu serviciile de montare și instalare, ajung la 89.000 lei.