Timișoara, „curățată” de mașinile abandonate. Sute de somații doar de la începutul...

Timișoara, „curățată” de mașinile abandonate. Sute de somații doar de la începutul anului

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe zone din Timișoara au fost „curățate” la sfârșitul săptămânii trecute de mașinile care zăceau abandonate, de mult timp. Polițiștii locali și cei de la SDM (Societate de Drumuri Municipale) au ridicat 13 autovehicule, inclusiv microbuze, cazurile fiind înregsitrate în mai multe zone din oraș.

Acțiunea comună oamenilor legii din cadrul Serviciului Circulație și a lucrătorilor SDM a avut loc în weekend-ul trecut. Au fost ridicate 13 autovehicule abandonate, inclusiv microbuze. De la începutul anului au fost înregistrate 207 sesizări pe această linie, referitoare la 283 de autovehicule abandonate sau fără stăpân, fiind întocmite un număr de 270 de somații conform Legii 421/2002.

Au fost emise 54 de dispoziții de declarare a abandonului și au fost applicate 33 de sancțiuni contravenționale celor care au refuzat să-și ridice autovehiculele conform somațiilor primite.


Alte 199 autovehicule au fost ridicate de proprietari ca urmare a demersurilor efectuate de polițiștii locali. Reamintim că și pe linie de prevenire, Poliția Locală Timișoara a propus și a fost aprobat un proiect pentru realizarea de pliante informative, cu sprijinul Autorității Teritoriale de Ordine Publică din cadrul Consiliului Județean Timiș, care cuprind informații referitoare la legislația pe linia autovehiculelor abandonate, acestea fiind înmânate în cadrul diverselor campanii pe această linie desfășurate de Poliția Locală și transmise în plic cetățenilor care fac sesizări pentru a fi informați cu privire la legislația din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.