Timișorenii de la Pandora au lansat o melodie nouă alături de câștigătorul...

Timișorenii de la Pandora au lansat o melodie nouă alături de câștigătorul concursului Vocea României: „Datorită lui Dragoș, formația are parte de o expunere foarte mare acum“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Pandora a lansat astăzi un nou single la piesa „Așa cum sunt“, care este cel de-al treilea single al trupei în formula actuală și totodată primul single de când solistul lor , Dragoș Moldovan, a câștigat concursul Vocea României. Melodia înregistrată la Consonance Studio Timișoara este prima colaborare a trupei cu Universal Music România, iar videoclipul a fost realizat de Ana Moldovan, luminile și echipamentul find asigurate de Lucian Oros.

„Melodia a venit ca idee a lui Dragoș. Am cosmetizat-o la sală și acum, în forma asta are exact esența Pandora. Mesajul piesei e simplu și clar: «Ăsta sunt. Take it or leave it». Și cred că așa ar trebui să fim toți în viața de zi cu zi, nu numai să cântam despre asta. Consider că în ziua de azi sunt prea multe «Măști» pe care le purtăm în public“, spune chitaristul Shimmy.

Trupa timișoreană Pandora s-a format la sfârșitul anului 2010 și a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente importante desfășurate în întreaga țară. Cu toate acestea, formația n-a reușit încă să lanseze un album. Discul mult – așteptat de fanii trupei va fi lansat în cursul acestui an.

„Anul ăsta așa cum am mai spus, încercăm să finalizăm albumul Pandora. Și după cum se mișcă lucrurile, avem din ce în ce mai mult suport în sensul asta. Tot anul asta Pandora împlinește 10 ani de existența. Suntem în discuțiile finale pentru un concert aniversar aici în Timișoara, adică acasă. Dacă totul iese așa cum avem noi în cap, va fi ceva frumos și unic până acum pentru noi. Toate detaliile o să le spunem la momentul ptrivit. Avem programate sau suntem în discuții avansate pentru mai multe festivaluri mari din țară, la unele vom împărți scena cu formații pe care până acum le-am ascultat doar „pe casetă”.


Acum o săptămâna am călcat pe un teritoriu nou pentru noi. București. Berăria H. Deși au fost mici probleme de sănătate în ce-l privește pe Dragoș (țin să amintesc că nu e vorba de corona virus… l-am împărțit în două: noi am băut berea Corona iar el a rămas cu virusul), a fost un concert reușit. Public mare și cald, receptiv la ce se cânta în vestul țării. La Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea la fel. Am găsit oameni primitori care au vibrat puternic cu noi, deși nu știau aproape nimic despre Pandora“, a mai adăugat Shimmy.

Shimmy, chitaristul formației Pandora

La sfârșitul anului trecut, solistul formației Pandora, Dragoș Moldovan a câștigat sezonul nouă al concursului Vocea României, organizat de Pro TV. Din acel moment, formația Pandora a „prins“ notorietate în întreaga țară.

„Până acum, anul ăsta a fost așa cum ne-am propus adică hotărâtor pentru Pandora. Suntem o trupă puțin de nișă. Foarte melodioși indiferent de tempoul pieselor, dar totuși de nișă. Răspunsul a fost pozitiv pe unde am cântat până acum și nu neapărat de la oameni din sfera rock. Se aliniază astrele? Mai mult că sigur. Datorită lui Dragoș, formația are parte de o expunere foarte mare acum. Lucru ciudat e că am primit sute de mesaje care cumva sintetizate ar suna așa: „Unde ați fost până acum? 10 ani? Păi și eu cum nu am auzit de voi?” Asta înseamnă că nu am fost promovați suficient sau nu ne-am făcut auziți până acum. 2020 se pare că e anul în care începem să culegem roadele celor 10 ani de muncă. Și e bine. E frumos. Copleșitor în unele cazuri. E de bine“, spune Shimmy.

Formația Pandora este alcătuită din Dragoș Moldovan – voce, Alin Stoenescu – chitară/voce, Richard Ebner – tobe, Adrian Nițulescu – bas/voce și Shimmy – chitară/voce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.