Toate evenimentele organizate în spațiile Consiliului Județean Timiș și ale instituțiilor subordonate,...

Toate evenimentele organizate în spațiile Consiliului Județean Timiș și ale instituțiilor subordonate, anulate în luna martie

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a luat noi măsuri din cauza coronavirus. Astfel, Călin Dobra, șeful CJ Timiș, a anunțat, astăzi, că a decis anularea tuturor evenimentelor organizate în spațiile consiliului județean, dar și în cele ale instituțiilor subordonate.

„Dragi timișeni, am decis în urmă cu puțin timp să anulăm toate evenimentele pe care urma să le găzduim în spațiile consiliului județean, precum și în instituțiile subordonate. Decizia este valabilă până la 31 martie și am luat-o doar ca o măsură de precauție și nimic mai mult. Profit și de această ocazie să fac un apel la calm și responsabilitate. Măsura este una preventivă, având în vedere că toate adunările publice necesitau oricum un aviz de la Direcția de Sănătate Publică.


Îmi doresc ca populația să se simtă protejată și astfel evităm răspândirea acestui virus. Vă rog, respectați indicațiile medicilor și măsurile de igienă recomandate”, a afirmat Călin Dobra.

De asemenea, astăzi, a avut loc o ședință extraordinară a CJ Timiș, în cadrul căreia a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la adoptarea bugetului rectificat al județului Timiș pe anul 2020. Concret, s-a decis ca suma de 150.000 de lei rămasă din fondul de rezervă să fie utilizată cu scopul achiziționării de urgență a materialelor de protecție pentru personalul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, dar și pentru cumpărarea reactivilor necesari în vederea testării pentru coronavirus.

Totodată, s-a decis ca pentru fondul de rezervă al județului Timiș să fie alocată suma de un milion de lei, bani care vor putea fi folosiți la nevoie.

În timpul ședinței, Călin Dobra a anunțat și că „legat de accesul în Palatul Administrativ, am dat dispoziție de a se închide toate intrările laterale, se intră doar pe intrarea principală tocmai în ideea că se montează acum un covor special dezinfectant și s-a instalat pe toate palierele și aparate de dezinfectant pentru angajați, dar și pentru cei care vin cu diferite probleme la nivelul consiliului județean”.

Vă reamintim că instituțiile de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Timiș sunt Biblioteca Județeană Timiș, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, Muzeul Național al Banatului, Muzeul de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean și Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.