Trei tineri din Timișoara, prinși de jandarmi în timp ce se „recreau”...

Trei tineri din Timișoara, prinși de jandarmi în timp ce se „recreau” în mașină

3
DISTRIBUIȚI

Trei tineri au fost surprinși, la Timișoara, chiar în momentul când își pregăteau câteva „joint”-uri. Se aflau într-un autoturism, atunci când jandarmii au dat peste ei.

La vederea oamenilor legii, tinerii au început să aibă un comportament ezitant, ceea ce le-a atras atenția jandarmilor.


Au fost verificați și s-a stabilit că e vorba de trei tineri cu vârstele de 21, 24 și 26 de ani.

La perchezițiile corporale efectuate, asupra unei dintre persoane au fost găsite țigarete ce au în conținut masă vegetală de culoare verde-olive iar asupra celorlalte două, a fost găsită o țigaretă și un plic transparent cu același gen de masă vegetală”, transmit reprezentanții IJJ Timiș.

Jandarmii au ridicat obiectele găsite, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

3 COMENTARII

  1. Trebuia verificat soferul, sanctionati si asta e , in schimb imbecilii de jandarmi cand Nu bat si gazeaza oameni nevinovati traumatizeaza copii, adolescenti apoi cheama presa (care si mai putin copti la minte unii din ei) si ii fac subiect de prima pagina pe toate posturile si ziarele… Alo ?! In majoritatea tarilor civilizate NE comuniste e legal ce faceau acei 3 criminali! Bine ca faceti campanie electorala pentru toti hotii si criminalii care va dau bani , spaga si fundul la pupat!

  2. Cum suna asta:
    „La perchezițiile corporale efectuate, asupra unei dintre persoane au fost găsite țigarete ce au în conținut masă vegetală de culoare verde-olive iar asupra celorlalte două, a fost găsită o țigaretă și un plic transparent cu același gen de masă vegetală”
    Zici ca au identificat o rețea de criminali periculoși…
    Sau ca au găsit materiale de distrugere în masă.
    Toate astea-s dume exagerate enorm!
    Numa sa arate cata activitate au jandarmii timișoreni și ce în alertă sunt ei când vine vorba de niște copii care fumează și ei o țigara de tutun cu iarbă, un fleac!
    Stau liniștiți în mașină, asculta o muzică, stau de vorbă… Nimic ieșit din comun.
    Timp în care proxeneții răpesc fete tinere, le intimidează cu amenințări și le bat ca sa le oblige sa facă sex pe bani pt ei cu toți jegoșii nespălați și violenți.
    Fete care pot sa fie propriile voastre fiice! La asta va ganditi?
    Le țin captive și le distrug psihic și fizic cu sclavia brutală la care le supun. Multe transportate ca vacile, departe în alte țări.
    Traficanții de organe n-au bariere… Fac ce vor ca au susținere la care cotizează cu bani multi.
    Cei cu tone de substanțe tot asa, le transporta unde vor și le vând pe bani grei pe care-i împart cu cei care au poziții cheie.
    Lemnele dispar cu camioanele din păduri, iar pădurarii cinstiți sunt împușcați de mafioți.
    Politia nu știe ce și cine i-a împușcat, nu poate sa afle ca zici că-s orbi.
    Verificați pe internet despre păduri și greenpeace.
    Parlamentarii își dau pensii de 15.000 de euro ca sa trăiască bine, în timp ce bunica trăiește cu bani de la părinții mei ca pensia ei ii ajunge doar doua săptămâni trăite la limită.
    Trei tineri foarte periculoși pentru societate fumau o planta verde olive în propria mașină fără sa deranjeze pe nimeni, da ia stai… Nu e cumva planta aia care e sănătoasă pentru om, da nu și pentru stat?
    Aha! Hai să-i arestam și sa le facem dosar penal la nemernici și să-i scotocim de bani cu amenzile abuzive… Bani care merg la stat și ajung sa le fie salariu oamenilor ca dragnea, dancila, udrea și alți smecheri care ne vorbesc mieros cu promisiunile lor care suna atat de bine și ne distrug viața…
    Băi frate în ce lume trăim…
    O dubă plină de jandarmi vânează tineri care fumează liniștiți iarba și tutun în loc sa vaneze delapidatori, proxeneți, corupți, traficanți de influență, doctori care iau mii de euro ca sa facă o operație pe asigurare, profesori care profită sexual de studente ca sa le treaca la examen, avocați corupți, etc etc…
    Tu care ai scris articolul ăsta, tu realizezi mă despre ce scrii?
    Realizezi ca ești penibil cu ce scrii?
    Unde-ti sunt articolele despre categoriile de infractori pe care le-am descris mai sus?
    Lasă-mi niște link-uri sa le citesc.
    Dacă nu ai, atunci lasă-te de scris ca scrii prost rău și induci populația într-o eroare pe care o sa o plătești cu suferințe de iad.
    Dacă asta iti dorești continuă, doar asa poți sa ți-o asiguri garantat!
    Popor de oameni orbi și indiferenți!
    Chiar nu va e rușine?
    Nu vedeți cum se profită de noi?
    Ii mai lăsam sa ne ia tot ce avem și sa își bata joc de noi?
    Eu m-am saturat de abuzurile asa ziselor autorități plătite de noi ca sa ne administreze banii. Bani pe care ii fură. Și își mai dau și salarii generoase pentru munca asta de furt calificat.
    Voi chiar nu vedeți?
    Luați atitudine.
    Scrieți ce gânditi mereu. Peste tot.
    Nu mai tăceți din gură ca asa le permiteți sa facă ce vor cu noi și o sa răspundeti în fața vieții pentru ignoranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.