”Ultralegalistul” Robu, despre plângerea penală depusă pe tema reparării trotuarelor: ”Ce să...

”Ultralegalistul” Robu, despre plângerea penală depusă pe tema reparării trotuarelor: ”Ce să își treacă în CV? Au vreo realizare?”

9
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a refuzat, astăzi, să explice de ce administrația pe care o conduce continuă amenajarea trotuarelor din zona istorică a Timișoarei, deși nu există aviz de la Direcția pentru Cultură Timiș. Vă reamintim că directorul direcției, Sorin Predescu, a confirmat pentru PRESSALERT.ro că a fost depusă o plângere penală pentru continuarea lucrărilor fără autorizație de construire. Anterior, primarul, care se declară ”ultralegalist”, a susținut că pe tema trotuarelor ”concluzia trebuie să fie a mea, a mea, pentru că n-am auzit să fie altcineva în afară de mine hulit, vreodată, în toți acești ani, pentru orice”.

Inițial, astăzi, Nicolae Robu a refuzat să răspundă la întrebarea pe care am adresat-o pe această temă, pe motiv că prin dezvăluirile făcute am făcut ”foarte mult rău orașului”, iar când a fost întrebat de un alt jurnalist cine va răspunde în cazul plângerii penale făcută de Direcția pentru Cultură Timiș a avut o nouă ieșire nervoasă.

”Ce să își treacă în CV? Au vreo realizare? Nu mă refer la toți cei care lucrează în direcția de cultură ca să fiu corect înțeles și îmi cer scuze față de cei cărora poate nu le pică bine ce spun eu.


Se știe cine vizat. Unii oameni nu au ce să-și treacă în CV, în viața lor nu au făcut niciodată o faptă bună. Ei ce pot să-și treacă? Am făcut o plângere penală acolo, le-am blocat lucrările dincolo, le-am blocat știu eu unde, le-am întârziat cu doi ani, altele cu trei ani. Astea sunt realizările vieții lor. Despre astfel de oameni ce să discut? Nu discut nimic. Să facă ce consideră de cuviință”, a comentat Robu.

9 COMENTARII

 1. Are pe dracu dreptate. Daca tu nu aveai autorizatie de la primarie cum era? Veneau locali si te amendau. Robu stie sa faca doar pe victima cand de fapt el isi bate joc de fatada orasului, pentru ca el e expert in toate.

 2. Deci exemplu dat de primar este,,,,,,,, de azi putem să construim și noi cu sau fără autorizație??????.
  Noi cetățeni asta înțelegem de la primar.
  Dacă primarul are voie noi de ce nu am face la fel.

 3. Ce făcuși crăcănel, mă……????????
  Este o poveste despre un crăcănel care în situații dificile devenise un laș.
  Povestea lui crăcănel, roscata și șoferul.

 4. Ce dracu are cultura cu trotuarele? La cultura acolo cred ca in mare parte sunt popi carora le da statul in prostia lui tot felul de drepturi si putere si acolo unde nu trebuie. Sunt trotuarele cladiri de patrimoniu, de cultura sau care este treaba cu ele ca nu prea se leaga. Daca sunt niste prevederi legale care s-au facut de oameni fara minte acolo ar trebui actionat pentru modificarea acestora domnule primar. Acum aveti puterea de a face aceste schimbari in bine fiindca nu mai este PSD la putere sa faca biserici in loc de spitale.

  • Ce periculoasa e incultura! Poate te ia primarul consilier cultural, ca pari sa fii pe placul lui. Cine se-aseamana se-aduna!

  • Monumentele au o arie de protectie. Nu poti interveni cum vrei pentru ca strici imaginea arhitecturala si estetica a obiectului. Aveti internetul la dispozitie. Va recomand sa cercetati putin inainte de a debita aberatii.

  • Domnule Eugen, este vorba de Direcția de Cultură, nu Culte, deci nu are legătură cu nici un fel de popi 🙂
   Mai precis, este Direcția care se ocupă de monumentele și zonele istorice din oraș, inclusiv cele în care s-au realizat aceste trotuare. Orice fel de intervenție asupra străzilor, imobilelor și a elementelor de artă stradală din aceste zone se face, legal, cu avizul acestei Direcții.
   Și cultura are legătură cu trotuarele. Este vorba de aspectul estetic al unui oraș. Una e când mergi prin centrul istoric al vreunui oraș românesc unde totul s-a proiectat anapoda și nimic din spațiul public nu se potrivește cu nimic, alta este când te plimbi prin, să zicem, Austria, Belgia etc. unde până și în sate mai vechi toate suprafețele (de pe clădiri, de pe trotuar, de pe carosabil etc.) se potrivesc între ele și dau un caracter foarte plăcut centrului istoric. 🙂

   O zi bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.