USR Timiș anunță amânarea tuturor evenimentelor electorale. Apelul făcut către ceilalți competitori...

USR Timiș anunță amânarea tuturor evenimentelor electorale. Apelul făcut către ceilalți competitori politici

0
DISTRIBUIȚI

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, a anunțat, astăzi, partidul va reduce acțiunile cu populația. ”Campania electorală este foarte importantă, dar nu este mai importantă decât sănătatea populației. Sub amenințarea foarte reală a coronavirusului trebuie să luăm toate precauțiile pentru a limita răspândirea acestuia. Asta înseamnă, din păcate, să reducem cât mai mult interacțiunile cu oamenii. Perioada de incubație a virusului este de aproximativ 2 săptămâni, adică fiecare persoană care este expusă are mai bine de o săptămână în care îl poate răspândi fără să-și dea măcar seama de asta.


Din această cauză noi, de la USR și PLUS, am decis să amânăm toate evenimentele majore de campanie. Timișul este lovit cel mai puternic de virus și ca atare este mult mai mare pericolul de răspândire. Considerăm acțiunile de campanie pe teren ale PNL și PSD o iresponsabilitate majoră și le cerem să pună sănătatea publică mai presus de interesul de partid”, a scris Moș pe contul său de Facebook.

Moș a anunțat că ”USR PLUS va lua toate precauțiile posibile pentru a stopa răspândirea virusului iar parlamentarii USR vor vota un guvern cu puteri depline care să gestioneze cât mai bine criza de sănătate în care ne aflăm” și a cerut timișorenilor să respecte indicațiile Organizației Mondiale a Sănătății și să nu intre în panică. Liderul USR Timiș i-a transmis primarului Nicolae Robu c”când ne întâlnim cu sute de necunoscuți pe stradă ca să le împărțim flori supunem acești oameni la un risc însemnat. Atât publicul cât și proprii noștri colegi de partid. Fac pe această cale un apel către liderii partidelor politice din Timiș: concentrați-vă mai mult pe comunicarea online. Limitarea răspândirii acestui virus trebuie să fie prioritatea nr. 1 în cel mai afectat județ al României. Sănătatea publică trebuie să primeze înaintea intereselor politice!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.