Zeci de intervenții ale pompierilor, în doar două zile. Flăcările le-au dat...

Zeci de intervenții ale pompierilor, în doar două zile. Flăcările le-au dat bătăi de cap salvatorilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1502732117">

Zile extrem de solicitante pentru pompierii din vestul țării. În ultimele 48 de ore, salvatorii din Arad au efectuate 41 de misiuni, cele mai multe dintre ele pentru stingerea incendiilor.

Pompierii din județul Arad au avut două zile de luptă cu flăcările. Au intervenit, în total, în 41 de cazuri, 10 dintre ele fiind incendii. Au luat foc două anexe ale unor locuințe, au fost șapte incendii de vegetație uscată și resturi vegetale, iar un autoturism s-a aprins.

Niciunul dintre incidente nu au fost soldate cu victime. Pagubele materiale au fost reduse. Dintre toate cazurile, în 28 s-a intervenit și cu ambulanțele SMURD, fiiind executate trei misiuni pentru asistența persoanelor.

În tot aceste timp, pompierii sunt implicați și în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Zilnic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad are aproximativ 30 de ofițeri și subofițeri implicați în misiuni de monitorizare, coordonare, conducere, sprijin logistic și intervenție în contextul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.