ADR Vest, sprijin pentru afacerile aflate în dificultate din cauza pandemiei

ADR Vest, sprijin pentru afacerile aflate în dificultate din cauza pandemiei

0
DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest încearcă să ofere sprijin companiilor din regiune care au nevoie de suportul Enterprise Europe Network prin consorțiul RO-BOOST SMEs, ca parte a rețelei Enterprise Europe, care demarează campania „EEN Can Help”. Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene, cea mai mare rețea europeană prin care sunt sprijinite întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltarea inteligentă și durabilă, și este activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Sprijinul este acordat firmelor care caută furnizori, soluții alternative de aprovizionare, celor care nu au acces la diferite materii prime, caută tehnologii pentru reconversia producției sau vor să-și schimbe profilul de afaceri.

Pentru început, echipa EEN din cadrul ADR Vest a contactat firmele din regiune cu care a avut colaborări anterioare, pentru a afla cu ce probleme se confruntă.


Printre principalele necesități s-au identificat cele care țin de recalibrarea furnizorilor de materii prime, suplimentarea conexiunilor în materie de furnizori, găsirea unor soluții alternative de aprovizionare și acces la materii prime cum ar fi cele agroalimetare dar și din alte sectoare, iar pe de altă parte, nevoia de inovare și de accedere la tehnologii pentru reconversia și extinderea producției sau a serviciilor oferite.

Echipa EEN din cadrul RO-BOOST SMEs/ADR Vest stă la dispoziția firmelor cu servicii gratuite de informare, sprijin și consiliere, care vor fi adaptate în funcție de nevoile specifice identificate. Echipa poate fi contactată la adresa de email eencanhelp@adrvest.ro iar informații suplimentare se pot obține la telefon/fax 0256 491 981, 0256 491 923 și la adresele de email helpdesk@adrvest.ro sau office@adrvest.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.