ALERTĂ Al treilea bebeluș născut la maternitatea Odobescu din Timișoara și mama...

ALERTĂ Al treilea bebeluș născut la maternitatea Odobescu din Timișoara și mama sa, confirmați cu COVID 19

0
DISTRIBUIȚI

Al treilea bebeluș născut la maternitatea Odobescu din Timișoara și mama sa au fost confirmați, astăzi, ca fiind infectați cu coronavirus.


Copilul s-a născut în 1 aprilie și în 6 aprilie a fost externat împreună cu mama sa. Acum două zile a început să tușească și a fost dus la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. În urma testării, copilul și mama au fost confirmați ca fiind pozitivi. Astăzi, au fost internați la clinica Bega.

Vă reamintim că, ieri, un alt non născut la maternitatea care face parte din Spitalul Municipal Timișoara și mama sa au fost confirmați cu coronavirus. Astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu a încercat să minimalizeze situația de la maternitatea Odobescu, unde s-au înregistrat zeci de infectări, afirmând ”nu este corect să continuăm să aruncăm cu noroi în maternitatea Odobescu. Peste tot în lume au fost și scăpări de virus. Greu de stabilit cum s-au petrecut (infectările din maternitate, n.a.) și asta nu înseamnă că trebuie să-i speriem pe oameni, pe mămicile care, până una alta, acolo nasc, că nu există alternativă. Și au născut foarte multe în ultima perioadă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.