Bărbat trimis în judecată pentru că și-a violat în mod repetat fiica...

Bărbat trimis în judecată pentru că și-a violat în mod repetat fiica minoră. În urma abuzului, victima a născut un copil

0
DISTRIBUIȚI

curtea de apel timisoara

Procurori ai Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus astăzi trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat urmărit penal pentru săvârșirea infracţiunii de viol, în formă continuată, în perioada 2010 – 2017.

Rechizitoriul notează următoarea situație de fapt: „în perioada 2010-2017, inculpatul, în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voința, iar apoi prin constrângerea fizică și psihică a fiicei sale, față de care manifesta permanent un comportament agresiv, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, în mod repetat (de cel puțin 20 de ori), atât în perioada în care cei doi locuiau împreună în localitatea Bistrița, jud.


Bistrița-Năsăud (anul 2010), cât şi ulterior, după ce aceştia au revenit la locuința familiei din jud. Bistriţa-Năsăud (perioada 2011-2017). În urma raporturilor sexuale comise de inculpat în anul 2010, în cursul anului 2011 persoana vătămată (minoră la acea dată) a născut o fetiță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.