Bătăie de joc la adresa cetățenilor. Poliția Locală Timișoara nu spune care...

Bătăie de joc la adresa cetățenilor. Poliția Locală Timișoara nu spune care este amenda pentru lipsa măștii sau mănușilor

0
DISTRIBUIȚI

 

 

Haosul din administrația condusă de Nicolae Robu ia amploare după ce aseară primarul a făcut publică pe pagina sa de Facebook decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență prin care, de astăzi, cetățenii care folosesc mijloacele de transport în comun sau merg în magazine sunt obligați să aibă mască și mănuși.


Deși niciunde nu este prevăzut ce pățesc cei care nu respectă decizia, tot pe pagina sa de Facebook, primarul a anunțat că se vor da amenzi. Acesta a anunțat că vor fi trei zile de grație în care cetățenii vor scăpa fără amenzi, fără a spune care este baza legală pentru această perioadă fără amenzi.

Cum decizia CLSU este de la miezul nopții în vigoare am încercat să aflăm de la Poliția Locală Timișoara care este valoarea amenzii. Singurul răspuns primit după aproape o oră de așteptare a fost ”timp de trei zile cetățenii vor fi avertizați cu privire la aspectele stabilite”. Întrebările despre valoarea amenzii și care este baza legală pentru cele trei zile de avertismente au rămas fără răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.