Bebeluș și mămică externați de la maternitatea Odobescu, pozitivi cu coronavirus la...

Bebeluș și mămică externați de la maternitatea Odobescu, pozitivi cu coronavirus la retestare. Vezi ce povestea femeia acum o săptămână despre haosul din spital

1
DISTRIBUIȚI

Un bebeluș în vârstă de două săptămâni și mama sa au fost confirmați cu coronavirus la câteva zile după ce au fost externați de la Maternitatea Odobescu din Timișoara.

Femeia din Hunedoara s-a întors acasă cu micuțul, care a devenit cel mai tânăr pacient din județ cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, după ce retestarea a indicat infectarea.


Bebelușul este unul dintre cei 10 care au fost confirmați cu coronavirus, însă a existat suspiciunea că testele au indicat un fals-pozitiv.

Vă reamintim că tânăra din Hunedoara a vorbit cu PRESSALERT.ro, acum o săptămână, despre haosul de la Maternitatea Odobescu după confirmarea primelor cazuri de coronavirus la asistentele medicale care lucrau acolo.

„Dacă mai rămâneam în maternitate, cred că eram și eu pozitivă, nu doar el. Se mușamalizează mult ce e acolo. E groaznic. Două zile parcă am fost într-un film de groază. (…) M-am autoizolat acasă cu tatăl bebelușului și cu el. Ne-am anunțat medicii de familie, dar nu știm cât durează”, povestea atunci femeia din Hunedoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.