Bilanțul deceselor survenite în urma complicațiilor provocate de coronavirus a ajuns la...

Bilanțul deceselor survenite în urma complicațiilor provocate de coronavirus a ajuns la 215 în România

0
DISTRIBUIȚI

Încă cinci români au murit din cauza coronavirusului. Ultimele cazuri sunt din Suceava, București și Sibiu, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Un bărbat de 53 de ani, din județul Suceava, a murit în 6 aprilie. El era internat din 16 martie în Spitalul Județean de Urgență Suceava, Secția Cardiologie, cu diagnostic cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă cronică, proteză mecanică aortă și anuloplastie mitrală. A fost confirmat pe 28 martie cu noul coronavirus.

Un alt bărbat de 89 de ani a murit în București.


El era internat în Spitalul Universitar București și a fost transferat în data de 1 aprilie în Spitalul Colentina, la Secția ATI, unde a fost intubat. În aceeași zi a fost confirmat în cu noul coronavirus. El suferea de boală cardiovasculară cronică.

Un bărbat de 70 de ani, din județul Hunedoara a murit în 3 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara, în Secția Pneumologie. În 5 aprilie a fost transferat în ATI, când a venit și confirmare pentru coronavirus. Bărbatul a murit în 8 aprilie. Suferea de HTA.

Un bărbat de 70 de ani, din județul Sibiu, a fost internat în 4 aprilie în Spitalul Clinic Județean Sibiu cu dispnee, stare de astenie și a fost intubat. El a murit în 5 aprilie, iar confirmarea pentru coronavirus a venit în 7 aprilie. Avea condiții medicale pre-existente: boală cardiovasculară, renală și pulmonară cronică.

Tot la Sibiu a murit și un bărbat, 68 de ani, care a fost internat în perioada 3 -5 martie în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, la Secția Neurochirurgie cu hematom subdural, apoi în Secția Chirurgie, în perioada 5 -14 martie. În 14 martie a fost transferat în ATI, iar în 5 aprilie a murit. În 7 aprilie a venit confirmarea pentru coronavirus. Suferea de hepatită cronică etanolică, boală Parkinson și chist hidatic peritoneal.

În prezent sunt 215 decese din cauza coronavirusului în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.