Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 122 în România. Două dintre...

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 122 în România. Două dintre cele mai recente victime anunțate sunt din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această după-amiază patru noi decese survenite în urma complicațiilor provocate de virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

Două dintre decese sunt persoane vârstnice din vestul țării.


Astfel, o femeie în vârstă de 69 de ani, din județul Hunedoara, care a fost internată la Secția de Pneumoftiziologie a Spitalului Municipal Hunedoara în data de 29 martie, a fost confirmată cu coronavirus ieri, iar astăzi a murit. Bătrâna suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială și Parkinson.

De asemenea, un bărbat de 78 ani din județul Timiș, internat pe 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, a fost confirmat cu coronavirus în aceeași zi, și a murit astăzi. Pentru această victimă, autoritățile nu au comunicat afecțiuni preexistente.

În același comunicat, GCS a anunțat încă două decese, o femeie de 69 de ani din județul Ialomița și o femeie de 60 de ani din județul Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.