Biserica Ortodoxă Română a investit până acum aproape 10 milioane de lei...

Biserica Ortodoxă Română a investit până acum aproape 10 milioane de lei pentru combatarea efectelor provocate de COVID-19

0
DISTRIBUIȚI

De la jumătatea lunii martie și până la 10 aprilie, Biserica Ortodoxă Română (BOR) a investit aproape 10 milioane de lei în măsuri de sprijin pentru a combate efectele pandemiei de COVID-19, potrivit Patriarhiei Române, citată de basilica.ro.

Conform sursei citate, până în prezent, contribuția totală a Patriarhiei Române la ajutorarea tuturor celor greu încercați de efectele acestei pandemii se ridică la valoarea de 9.8 milioane de lei.

„Sprijinul continuă atât la nivelul episcopiilor, cât și la firul ierbii, unde fiecare parohie face un efort suplimentar pentru a preveni o catastrofă umanitară.


Pe lângă ajutoarele oferite persoanelor vulnerabile, Biserica a continuat și luna aceasta să ofere bani, echipamente și aparatură medicală spitalelor din țară”, potrivit sursei citate.

La nivelul întregii Patriarhii Române, platforma ajutacubucurie.ro a spriijinit eforturile la nivel național. Pe acest site se pot înscrie persoane din toată țara care vor să ofere ajutoare umanitare sau să facă voluntariat. Ei pot răspunde astfel mai ușor și mai organizat la cererile de ajutor venite din țară la linia telefonică gratuită 0800.800.368.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.