Călin Cercel își aniversează ziua de naștere printr-un concert online alături de...

Călin Cercel își aniversează ziua de naștere printr-un concert online alături de formația Zebbra

0
DISTRIBUIȚI
Formația Zebbra va susține un concert online în această seară

Basistul formației timișorene Zebbra, Călin Cercel, împlinește astăzi 46 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani! Artistul şi-a început cariera încă din perioada liceului, când a activat într-o formaţie din care mai făceau parte la vremea aceea şi Alin Achim, actualul basist al formaţiei Cargo, după care a susţinut concerte alături de una din primele trupe de „metal extrem” de la noi din ţară.

„Prima formaţie în care am cântat a fost Metalograf, în care era Alin Achim. Eram la Liceul Industrial nr.1 şi cântam heavy metal. Nu a ţinut foarte mult, dar am continuat în alte formule până când într-o bună zi am primit propunerea să activez în trupa Ultimatum, de la Ramon Radosav (n.r.


– un alt fost component al trupei Cargo). Deşi era un gen mai dur decât ceea ce cântasem eu până atunci, am fost alături de ei aproximativ un an şi jumătate. Ţin minte că am fost invitaţi să cântăm în deschiderea concertului Celelalte Cuvinte la Oradea. Am fost emoţionaţi, fiindcă Ultimatum cânta altceva. A fost foarte bine, lumea s-a bulucit la concertul nostru. A fost primul meu concert mare, cu public în faţă, a fost de senzaţie”, îşi aminteşte Călin Cercel.

După ce în formaţia Ultimatum au avut loc o serie de schimbări de componenţă, timişoreanul s-a „mutat“ pentru o vreme în tabăra celor de la Blues Station, după care a lăsat muzica pe plan secundar.

Începând din luna iulie a anului 2013, Călin a pus bazele proiectului Zebbra, care o are ca și solistă pe Cătălina Pop, timișoreanca ce a devenit cunoscută publicului din întreaga țară grație prestației sale în cadrul concursului Vocea României, unde a reușit să-i cucerească pe toți printr-o interpretare de excepție a piesei „I’m So Excited“ și a intrat în echipa lui Tudor Chirilă.

Formația Zebbra va susține un concert online astăzi, de la ora 20, eveniment care poate fi urmărit pe Facebook. Trupa este alcătuită din Cătălina Pop – voce, Călin Cercel – bass, Tibi Fekete – chitară/voce, Simian Marius Sebastian – clape și Marius Fulop – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.