Nicolae Robu, nemulţumiri legate de asociaţia Timişoara 2021: „Cred că e timpul...

Nicolae Robu, nemulţumiri legate de asociaţia Timişoara 2021: „Cred că e timpul să nu mai stau deoparte, că nu sunt lucruri în ordine”

0
DISTRIBUIȚI

Întrebat despre o reducere a salariilor în cadrul Asociaţiei Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii pe timp de pandemie, Nicolae Robu a trecut pe poziţii ofensive. Acesta a spus că nu a fost informat şi că în cadrul asociaţiei „nu sunt în regulă unele abordări”.

Robu nu a ezitat să-şi asume meritele cele dintâi pentru obiectivul Timişoara 2021.


Ca răspuns la o întrebare legată de reducerea în medie cu 35% a salariilor din cadrul asociaţiei, anunţată de Horaţiu Rada, președintele Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, primarul a anunţat ca va avea loc o discuţie „în interior”.

„Nu ştiu să vă răspund, nu am fost informat, nu s-a discutat în board subiectul acesta. Va trebui să discutăm şi să punem nişte lucruri la punct, nu vreau să discut acum public. Va trebui să discutăm lucrurile în interior. Chiar nu sunt în regulă unele abordări. Eu am stat deoparte, din dorinţa de a proteja proiectul. Eu ştiu că am un număr de hateri în oraş, nu adversar, care orbeşte ar fi dat şi în proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană, numai ca să dea în mine sau ca prin ricoşeu să ajungă la mine. Am stat deoparte, evident am sprijinit şi principalul sprijin eu am dat acolo şi răspunderea cea mai mare asumat e a mea, chiar dacă nu le convine unora sau altora. Dacă proiectul ar fi eşuat, oare ce s-ar fi spus non-stop. Ar fi fost principala temă de atac la adresa mea. Nu mai exista nici asociaţie, nici consultanţi, nici străini, nici din ţară, nici doamna Simona Neumann… doar Robu vinovatul unic şi ar fi fost de nereuşită. Eu am stat deoparte şi am sprijinit discret tot ce s-a întâmplat acolo. Cred că e timpul să nu mai stau deoparte, că nu sunt lucruri în ordine”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.